Ennätystehdas: Julkisuus yllätti Mehu-Jannen

Ennätystehdas-ohjelma nostatti nopeasti Mehu-Janneksikin kutsutun Janne Kuisman julkisuuden valokeilaan. Parisuhde-elämästään avoimesti lehtien palstoilla puhunut nuorukainen avautuu nyt siitä, miltä julkisuus ja arvostelu on hänestä tuntunut.

Janne "Mehu-Janne" Kuisma joi appelsiinimehua Ennätystehdas-ohjelmassa Suomen ennätysaikaan kolme minuuttia 48 sekuntia. Miehen suoritus löysi nopeasti tiensä myös nettiin. Muun muassa YouTubessa hänen suoritusta on katsottu yli 100 000 kertaa.

Julkisuuden myötä Jannen elämästä on kirjoiteltu aktiivisesti myös mediassa. Mies on kertonut avoimesti rakkaudestaan 36 vuotta vanhempaan Railiin.

Pariskunnan suhteen tultua julki, on heidän rakkaustarinansa herättänyt paljon keskustelua, eivätkä he ole säästyneet suoralta arvostelulta. Onnellisesti vuoden naimisissa olleet Raili ja Janne eivät kuitenkaan piittaa muiden mielipiteistä.

– Jokainen saa sanoa mielipiteensä. Jos teemme jonkun mielestä lakia vastaan, niin eduskunnan täytyy määrätä laki, ettei naimisiin saa mennä vanhemman naisen kanssa, Raili kommentoi hymyillen.

Ennätystehdas lauantaisin MTV3-kanavalla

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat