Mainos

Enemmän tehoa painonhallintaan

Figurel CLA 80 on rasvanopolttaja ja kehon kiinteyttäjä. Tommi Eviläkin suosittelee Figurel CLA –ravintolisää, joka auttaa painonhallinnassa!

Tuote nopeuttaa rasvan palamista ja kiinteyttää vartaloa. Figurel CLA – tuotteet sopivat sekä laihduttajille että kuntoilijoille. Kapseleissa on lisäksi mukana kromi.

Mitä on CLA?

CLA eli konjugoitu linolihappo on monityydyttymätön rasvahappo, joka on tärkeä mm. lihasten kasvulle ja rasva-aineenvaihdunnalle.

Figurel CLA 80 -valmisteet sisältävät safloriöljystä eristettyä linolihappoa, joka on patentoidulla erikoismenetelmällä saatu elimistössä paremmin hyväksikäytettävään konjugoituun muotoon.

Miten CLA vaikuttaa?

CLA vaikuttaa rasva-aineenvaihduntaan estämällä rasvan varastoitumista elimistöön ja edistämällä rasvojen palamista. Entsymaattisen säätelymekanismin kautta CLA auttaa elimistöä polttamaan rasvaa tehokkaasti. CLA ohjaa aineenvaihduntaa hyödyntämään ensimmäiseksi rasvakudoksessa olevan energian. CLA vaikuttaa myös suoraan rasvasolun solukalvon rakenteeseen estämällä rasvan kuljetusta ja varastoitumista rasvasoluun, minkä seurauksena rasvasolujen koko pienenee. Näin CLA vähentää kehon rasvaprosenttia. CLA myös vaikuttaa suotuisasti kolesteroliarvoihin laskemalla pahan LDL-kolesterolin ja kokonaiskolesterolin määrää ja nostamalla hyvän HDL-kolesterolin määrää.

CLA vaikuttaa lihaksiin. Se kiinteyttää lihaksistoa. Tutkimukset osoittavat CLA:n tehostavan lihasentsyymin aktiivisuutta ja lisäävän kiinteää lihasmassaa, mikä on erityisesti laihduttajalle tärkeää. Myös kuntoilijat arvostavat CLA:n vaikutuksia lihaksistoon.

Lisäksi CLA on vahva antioksidantti, joka vaikuttaa kehon puolustusjärjestelmään.

Vahva Figurel CLA 80 –sarja tuo enemmän tehoa painonhallintaan

Figurel CLA 80 + kromi ja Figurel CLA 80 Strong – valmisteissa on korkea CLA-pitoisuus, peräti 80 %. Tästä 93 % on aktiivisia isomeerejä, josta puolet (50 %) on cis-9, trans-11 ja puolet (50 %) trans-10, cis-12 isomeerejä. Tuotteen tehon kannalta on tärkeää, että se sisältää näitä molempia isomeerejä tasapainoisessa suhteessa.

Figurel CLA 80 + kromi -kapselit sisältävät päiväannoksessa (3 kapselia) 1200 mg laadukasta Clarinol® konjugoitua linolihappoa sekä 50 mg kromia, joka tukee fysiologisesti painonhallinnassa hillitsemällä makeannälkää, edistämällä aineenvaihduntaa ja tasapainottamalla verensokeria. Pakkauskoot: 60 kaps. ja 150 kaps.

Figurel CLA 80 Strong öljy on luontainen, hyvin säilyvä ja todella vahva nestemäinen safloriöljyvalmiste lasipullossa. Päiväannos 5 ml (= 1 tl) sisältää 3100 mg CLA:ta. Hedelmänmakuinen öljy sopii myös vegaaneille. Pakkauskoko: 100 ml.

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.