Mainos

"En kadu, että petin" – pettäjänaiset paljastavat, mikseivät pode huonoa omaatuntoa

Naiset paljastavat, miksei pettäminen saanut omatuntoa kolkuttamaan.

Vieraaseen petiin hairahtuminen tuottaa usein suuria katumuksen tunteita ja huonoa omaatuntoa. Aina näin ei kuitenkaan ole.

Women's Health -sivuston haastattelemat amerikkalaisnaiset paljastavat, miksi eivät katuneet pettämistä.

Nainen, joka meni liian aikaisin naimisiin

"Menin naimisiin 24-vuotiaana sellaisen ihmisen kanssa, jota en rakastanut, mutta johon tyydyin, koska kaikki painostivat minua sitoutumaan. Perheeni kertoi, että minun pitäisi keskittyä avioliittoon uran sijaan. Ja melkein kaikki ystäväni olivat naimisissa (olemme etelästä ja niin ihmiset vain tekevät). Avioliittomme oli kuollut jo alkumetreillä, ja me vain roikuimme toisissamme, koska emme tienneet, mitä muuta tehdä. Kolmen vuoden kuluttua tapasin erään ihmisen töissä, ja meillä oli suhde. Aviomieheni sai tietää, ja se oli katalyytti, joka auttoi meitä menemään eteenpäin elämässä ilman toisiamme."
– Sherry D., 34

Nainen, joka ei ollut rakastunut

"En kadu pettämistä, koska en rakastanut ihmistä, kenen kanssa petin. Makasin miehen kanssa, jonka tapasin eräänä iltana yökerhossa Miamissa, kun olin juhlimassa tyttökaverin syntymäpäiviä. Minun silmissäni se ei ollut iso juttu, koska kyse ei ollut henkisestä yhteydestä. Se oli vain seksiä. Jos olisin rakastanut häntä, olisin pettänyt muutenkin kuin vartalollani. Olen ollut naimisissa neljä vuotta, ja todella rakastan aviomiestäni. En aio kertoa hänelle, koska en halua pilata avioliittoamme sellaisen ihmisen vuoksi, kenestä en välitä lainkaan."
– Raquel D., 31

Nainen, joka halusi kostaa

"Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. Sain selville, että aviomieheni petti minua naapurin kanssa, joten petin takaisin. Halusin satuttaa häntä niin kuin hän satutti minua. Kun aviomieheni yllätti meidät, hän oli sokissa. Näin hänen itkevän, mutta tuntui hyvältä kostaa hänelle se tuska, jonka hän aiheutti minulle. Tietenkin päädyimme avioeroon, ja se sopi minulle."
– Luciana F., 41

Nainen, joka meni terapiaan

"Aviomieheni ja minä emme olleet harrastaneet seksiä kahteen vuoteen. Tarvitsin seksiä. Niinpä makasin tuntemattoman kanssa. Pettäminen oikeastaan auttoi minua ymmärtämään, että minun piti tehdä jotain seksiongelmillemme. En koskaan kertonut aviomiehelleni suhteesta, mutta päätin, että oli aika mennä pariterapiaan ja selvittämään syyt seksin puutteeseemme. Terapian aloitettuamme aloimme kokeilla sängyssä uusia asioita, ja teimme tavoitteen järjestää yhteistä aikaa. Suhteemme ei koskaan ole ollut vahvempi. En kadu pettämistä, koska minusta tuntuu, että minun piti tehdä se päästäksemme siihen, missä olemme nyt."
– Erin D., 31

Nainen, joka oli kyllästynyt

"Olin kyllästynyt olemaan kotiäiti, jota aviomies ei kohdellut hyvin. Aviomieheni ei koskaan kutsunut minua kauniiksi, ja käytännössä jätti minut huomiotta. Päädyin tapailemaan salaa miestä, joka asui samassa naapurustossa, ja oli hiljattain eronnut. Se oli seikkailuni, ja se sai minut tuntemaan oloni hyväksi. Toinen mies tiesi aviomiehestäni, eikä välittänyt. Hän halusi tyttöystävän ilman kaikkea sen mukana tulevaa sitoutumista, joten se tapahtui yhteisymmärryksessä. Kun aviomieheni yllätti meidät eräänä iltapäivänä, hän kiljui haluavansa avioeron, ja se sopi minulle."
– Charlene W., 45

Nainen, joka piti jännityksestä

"Et tiedä, mistä jäät paitsi, kun ainoa mies, jonka kanssa olet harrastanut seksiä, on aviomiehesi. Muiden ihmisten kanssa makaaminen laajensi horisonttiani makuuhuoneessa. Minulla oli kaksi suhdetta saman vuoden aikana! Ensimmäinen oli kuntosalini valmentajan kanssa, ja se loppui, kun hän muutti. Toinen alkoi kaksi kuukautta sen jälkeen työkaverini kanssa. Hän oli IT-tyyppi, ja meillä luisti juttu. Yksi asia johti toiseen, ja ennen kuin tiesinkään, olin hänen sängyssään. Tuo suhde loppui, kun lopetin työni, ja menetin jännityksen töissä hiippailemisesta. En kadu sitä, eikä aviomiehelläni ole hajuakaan."
– Debby L., 28

***

0:49

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.