Emil Ruusuvuori huhki tennistä lähes aamuneljään – löi maailmantähden ahtaalle

Emil Ruusuvuori löi Daniil Medvedevin koville, mutta venäläinen tennistähti voitti yön tunneille Melbournessa venyneen Australian avointen toisen kierroksen ottelun 3–6, 6–7, 6–4, 7–6, 6–0.

Maailmanlistalla 53:ntena oleva Ruusuvuori aloitti grand slam -turnauksen ottelun maailmantähteä vastaan vahvasti ja hallitsi avauserää. Toisessa erässä Medvedev onnistui petraamaan otteitaan, mutta Ruusuvuori selvitti erän kymmenennessä pelissä kolme eräpalloa ja voitti erän lopulta ratkaisseen katkaisupelin ylivoimaisesti pistein 7–1.

Kolmas erä meni Medvedeville, minkä jälkeen oli jälleen katkaisupelin vuoro neljännessä erässä. Se meni tällä kertaa Medvedeville pinnoin 7–1.

Kaksinpelin maailmanlistalla kolmantena oleva ja turnauksen kolmossijoitettu Medvedev voitti tämän jälkeen viidennen erän puhtaasti 6–0 ja eteni näin jatkoon.

Yli neljä tuntia kestänyt, Ruusuvuoren uran pisin ottelu päättyi, kun kello oli 3.39 yöllä paikallista aikaa.