Emil Hallbergin herkkä kirje Helena Ahti-Hallbergille saa sekä äidin että pojan kyyneliin: "Ja me luvattiin, ettei ikinä itketä telkkarissa"

Emil Hallbergin kirje Helena Ahti-Hallbergille Illallinen äille -ohjelmassa saa kummankin herkistymään kyyneliin. 

Tanssija ja Salkkareistakin tunnettu näyttelijä Emil Hallberg pääsee yllättämään äitinsä, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tuomarina tunnetun Helena Ahti-Hallbergin huippukokki Kari "Kape" Aihisen avustuksella Illallinen äidille -ohjelmassa.  

Neljän ruokalajin illallisen jälkeen Hallbergilla on hihassaan vielä viimeinen yllätys äidilleen: käsin kirjoitettu kirje, jonka poika lukee ääneen äidilleen. 

– Mamma rakas, me harvemmin puhutaan mistään kovin syvällisestä tai tunteikkaasta, muttei se tarkoita sitä, etteikö meillä sellaisiakin hetkiä ole ollut. Olet aina ollut opettajani tanssisalilla ja vaikka en ole sinulle sitä ääneen sanonut, niin olet aina ollut opettajani myös elämässä. Ihan niin kuin opin sulta, että miten rumbassa kävellään, niin olen oppinut miten elämässä kävellään. Sinun kauttasi, Hallberg lukee ääneen saadessaan äitinsä liikuttumaan. 

– En muista milloin viimeksi kumpikaan olisi tätä ääneen sanonut, luultavasti koska se on jo niin varmassa tiedossa. Mutta ehkä olisi korkea aika sanoa se myös ääneen. Mamma, mä rakastan sua, Hallberg päättää kirjeensä. 

Sekä äiti että poika herkistyvät kyyneliin kirjeen ansiosta ja halaavat toisiaan lämpimästi. 

– Ja me luvattiin, ettei ikinä itketä telkkarissa, joten nyt loppui tällainen, Emil Hallberg vitsailee. 

Emil Hallbergin koskettavan kirjeen sisällön näet kokonaisuudessaan yllä olevalta videolta!

Illallinen äidille MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa ti 11.5. klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja