Mainos

Elokuvien seksimyytit: Tosielämässä ei tapahdu näin

Elokuvien ihmemaassa myös makuuhuonetouhut sujuvat aina täydellisesti. Lue, millaisia seksimyyttejä elokuvissa viljellään!

Elokuvissa toistuvat vuodesta toiseen tietynlaiset seksiin liittyvät tilanteet, jotka ovat harvinaisen kaunana tosielämästä.

Tunnelmallista musiikkia...

Elokuvissa rakastelu tapahtuu aina musiikin tahtiin. Kenties tosimaailmastakin löytyy pareja, jotka soittavat täydellistä soundtrackia aina lempiessään. Yleisempää kuitenkin on, että tietokoneen musiikkiohjelma unohtuu taustalle, ja äkkiä huoneen täyttää vaikkapa Dannyn iki-ihana kipale Tuulensuojaan. Kannattaakin siis tarkistaa, että musiikki varmasti sopii tilanteeseen, tai jättää soitin suosiolla off-tilaan.

Yhteinen hekuman huippu...

Valkokankaalla sekä mies että nainen pääsee hekuman huipulle, yhtä aikaa tietenkin. Lisäksi orgasmiin päästään jokaisella yrityksellä. Tämä myytti lisää taviksille paljon paineita, sillä harvassa ovat ne parit, jotka hekumoitsevat samalla kellonlyömällä, joka ikinen kerta.

Lapsivarmaa seksiä...

Kun elokuvissa harrastetaan seksiä, vauvoja syntyy – aina. Toisinaan elokuvien perusteella voisi uskoa, ettei ehkäisyä olla koskaan keksittykään, tai että se pettää ainakin joka toinen kerta. Filmillä on myös varmaa, että lapsi on jo alulla, jos päähenkilön kumppani kuolee traagisesti hetken kuluttua rakastelusta.

Neitsyydestä puheen ollen...

Jos leffoja on uskominen, neitsyyden menettäminen on todella iso asia, josta puhutaan jatkuvasti kaikissa ystäväpiireissä. Todellisuudessa harva viettää päivänsä pohtien ekan kertansa tarkkaa kellonaikaa tai keskustelemalla siitä ystäviensä kanssa. Elokuvassa julkinen keskustelunaihe on todellisuudessa yksityinen asia, joka uskotaan harvoille ja valituille – ei kymmenen hengen villille ystäväpiirille.

Kelpaanko sänkyyn?

Vain kauniit ihmiset pääsevät sänkyyn, ainakin elokuvissa. Rakastelukohtauksissa vilahtelee vain treenattuja ylävartaloita ja jumalaisen kauniita sääriä. Jos päähenkilö onkin lähempänä tavislookia, mahdollinen lemmenyö jätetään yleensä arvailujen varaan.

AVA

Lähde: Collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.