Ellen Jokikunnas suuntasi lomalle Thaimaahan – kertoo nyt paikallisesta koronamenettelystä: "Vieläkin on ihan epätodellinen olo"

2:47
Ellen Jokikunnas haaveilee perheenlisäyksestä.

Juontaja Ellen Jokikunnas pääsi nauttimaan Thaimaan lämmöstä pitkän odotuksen jälkeen.

Juontaja Ellen Jokikunnas lomailee parhaillaan Thaimaassa. Matka kohteeseen ei kuitenkaan ollut yksinkertainen johtuen maailmalla leviävästä koronavirusmuunnoksesta.  

Jokikunnas julkaisi Instagram-tilillään kuvia lomaltaan ja testauspaikoilta. Hän myös kertoo maan menettelytavoista koronaviruksen suhteen.

Jokikunnas kertoo, että kohteeseen vaadittiin erillinen koronapassi ja todistus matkavakuutuksesta, joka kattaa myös koronasta aiheutuvat hoitokulut.

Lisäksi turisteilta vaaditaan erillinen karanteenimajoitus.

–Maahan saapuessaan matkailijan tulee varata majoitus erikseen sertifioidusta karanteenihotellista, jossa odotetaan kohteen kentällä otetun koronatestin tulosta. Jos tulos on negatiivinen, matkailija voi tulla vapaasti maahan, Jokikunnas kirjoittaa.

Myös maahan saavuttua Jokikunnas joutui esittämään negatiivisen PCR-testin, minkä myötä tähti pääsi vihdoin aloittamaan loman.

– Meidän Thaimaan testien tulokset tulivat yhdeksässä tunnissa ja nyt voi nauttia autioista rannoista ja erakoida tropiikissa. Seuraava testaus matkan kuudentena päivänä.

– Nyt aloittelemme kolmatta lomapäivää ja vieläkin on ihan epätodellinen olo, että tämä todella onnistui, Jokikunnas kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja