Ellen Jokikunnas täytti vuosia – muisteli rooliaan elokuvassa, jossa ei kuitenkaan lopulta näkynyt

2:47
Ellen Jokikunnas haaveilee perheenlisäyksestä.

Ellen Jokikunnas täytti 45 vuotta.

Rakastettu juontaja Ellen Jokikunnas juhlisti torstaina 18. marraskuuta merkkipäiväänsä täyttäessään 45 vuotta. Tuoreessa julkaisussaan hän poseeraa kokovartalokuvassa ja kiittää saamistaan onnitteluista.

– Lukiessani kaikkien ihanien viestejä tajusin kuinka onnekas olen kuljettuani 45 kertaa auringon ympäri, kun matkaan on tarttunut niin paljon ihmeellisiä ihmisiä, Jokikunnas iloitsee.

Toisessa kuvassa Jokikunnas on melkein 5-vuotias. Otos on peräisin Kuningas jolla ei ollut sydäntä -elokuvan kuvauksista. Jokikunnas ei kyseisessä teoksessa kuitenkaan näy.

– Minä melkein 5-vuotiaana aloittelemassa näyttelijän/esiintyjän uraani. Tuo juuttiperuukki kutitti ihan hulluna ja osuuteni elokuvassa jäivät editin pöydälle.

Julkaisun kolmas kuva sisältää ronskimpaa huumoria Ikean pussilakanasetistä.

– Vika kuva kertoo mille nauran just nyt eniten.

Jokikunnas on puhunut avoimesti julkisuudessa lapsettomuudestaan ja siitä, kuinka hän aloitti hedelmöityshoidot 30-vuotiaana. Hän kertoi kaksi vuotta sitten Anna-lehden haastattelussa, että syy lapsen saamisen hankaluuteen ei koskaan täysin selvinnyt.

Kaksi vuotta sitten pariskunta kanssa tietää, että heidät on hyväksytty adoptiojonoon. Jokikunnas julkaisi Instagram-tilillään kuvan siitä hetkestä, kun adoptioprosessi oli saanut tuulta alleen. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja