Ei ollutkaan lemmikkiä tarjolla: Koiranpennun myynti-ilmoitus sai yllättävän käänteen

Suloisen saksanpaimenkoiranpennun myynti-ilmoituksena alkanut Facebook-päivitys loppui hulvattomalla – ja odottamattomalla – tavalla.

Kahdeksanviikkoisen Lexi-koiran "myynti-ilmoitus" näyttää ensisilmäyksellä ihan tavalliselta. Mutta ilmoitus ei olekaan sellainen kuin luulisi.

Lexi-koiran suloinen kuva jaettiin viime viikolla irlantilaiskaupunki Dinglen yhteisöllisellä Facebook-sivulla "Dingle What's On". Alkuun se näyttää ihan tavalliselta ilmoitukselta, jossa etsitään jotakuta adoptoimaan pikkuruista pentua.

Söpöä, vai mitä? Jos haaveilet Lexin adoptoimisesta, sinulle on kuitenkin surullisia uutisia. Niin ei tule tapahtumaan.

Jos ilmoitus ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Tässä on Lexi, hän on 8-viikkoinen saksanpaimenkoira. Ostin Lexin yllätyksenä vaimolleni, mutta kävi ilmi, että hän on allerginen koirille, joten etsimme nyt hänelle uutta kotia. Hänen nimensä on Siobhan, hän on 39-vuotias, kaunis ja huolehtiva nainen, joka ajaa, osaa laittaa ruokaa ja siivota."

Ilmoitusta on jaettu jo tuhansia kertoja. Kommentoijat ovat erityisen huolissaan ilmoituksen jakaneen miehen terveydentilasta siinä vaiheessa, kun Siobhan-vaimo saa tietää miehensä kujeilusta.

Mutta miten ihan oikeasti valita juuri oikea koira omalle perheelle? Katso video:

Lähde: Mashable

Lue myös:

    Uusimmat