Mainos

Ei mikään tavallinen isoäiti: Tällä 98-vuotiaalla mummolla riittää asennetta!

Jokainen päivä on juhlan arvoinen, mutta erityisesti syytä juhlaan on silloin, kun mittariin kilahtaa lisää vuosia. Mutta jos syntymäpäiväkakkuasi koristaa jo 98 kynttilää, olet todellakin juhlasi ansainnut! Eräs lapsenlapsi järjestikin isoäidilleen syntymäpäiväyllätyksen, joka tullaan muistamaan ikuisesti. 

Värikkäästä persoonastaan tunnettu Gladys todella ansaitsisi "cooleimman isoäidin" -tittelin. Kun nainen täytti 95 vuotta, hän teki jotain todella odottamatonta; hän kävi otattamassa yhtenevät tatuoinnit lapsenlapsensa kanssa. Parin vuoden päästä vietettävien satavuotisjuhliensa kunniaksi nainen on jo suunnitellut laskuvarjohyppyä. Gladys ei selvästikään ole mikään tavallinen mummo! 

Kaksi viikkoa sitten 98-vuotista taivaltaan juhlineen Gladysin syntymäpäiviä ei tälläkään kertaa juhlittu täysin tavalliseen tapaan, kiitos Gladysin lapselapsen. Lapsenlapsi oli järjestänyt heittäytymisestä tunnetulle isoäidilleen ainutlaatuisen valokuvaussession, jossa isoäidin luonne saatiin ikuistettua kuviin tuleville sukupolville. 

Meidän kaikkien olisi syytä ottaa mallia tästä isoäidistä

Jakkupuvun ja nutturan sijaan Gladys poseeraa kuvissa sinisessä tukassa ja röyhelömekossa samalla, kun hän hörppii vaaleanpunaista samppanjaa – pillillä, totta kai. Kuvauspaikalta löytyi lisäksi ilmapalloja ja kimalteita, violetin väristä kakkua unohtamatta. 

Samoin kuin lukuisat kuvan nähneet ihmiset, myös valokuvaaja Cara McGilvrey vaikuttui todella paljon Gladysin elämänasenteesta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Gladys oli todella hauska ja hyvässä kunnossa! Hän on juuri sellainen, jollaiseksi haluan tulla vanhana. Meidän kaikkien tulisi pyrkiä olemaan hieman enemmän Gladysin kaltainen; nuoria sydämeltään, McGilvrey kertoo Facebookissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Jos et ole vielä keksinyt seuraavaa syntymäpäivälahjaa omille isovanhemmillesi, tässä olisi yksi sellainen. Uskotko, että oma isoäitisi oli yhtä hyvä heittäytyjä kuin Gladys? 

Lähde: Facebook

***

11:12

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.