Edesmenneen Robin Williamsin lapset muistelivat koskettavasti 8 vuotta sitten kuollutta isäänsä: "Tulen juhlimaan elämääsi tänään"

Robin Williamsin lapset muistelivat kahdeksan vuotta sitten kuollutta isäänsä.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä-koomikko Robin Williamsin kuolemasta tuli torstaina 11. elokuuta kuluneeksi kahdeksan vuotta.

Edesmenneen näyttelijän poika Zak Williams, 39, jakoi Twitteriin vuosia sitten otetun kuvan isästään. Kuvassa paksulla ruskealla tukalla ja tuuhealla ruskealla parralla varustettu Williams katsoo kaukaisuuteen.

Zak kirjoitti kuvan yhteyteen koskettavan tekstin, jossa hän muisteli kahdeksan vuotta sitten menehtynyttä isäänsä.

– Isä, kuolemasi kahdeksantena vuosipäivänä muistelen, kuinka uskomattoman ystävällinen ja iloinen olit, Zak kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kaipaan sinua syvästi, sinä upea, karvainen mies ja tulen juhlimaan elämääsi tänään. Rakastan sinua niin paljon! hän jatkaa.

Myös Williamsin tytär Zelda Williams, 33, muisteli menehtynyttä isäänsä sosiaalisessa mediassa. Zelda jakoi Twitteriin postauksen, jossa hän siteerasi japanilaiskirjailija Haruki Murakamia.

– Ja kun myrsky on ohi, et muista, kuinka selvisit sen läpi, kuinka onnistuit selviytymään. Et ole edes varma, onko myrsky todella ohi. Mutta yksi asia on varma. Kun tulet ulos myrskystä, et ole sama henkilö, joka käveli sen sisään, tekstissä sanotaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Zelda jakoi Twitteriin myös erilaisten itsemurhien ehkäisemiseen pyrkivien järjestöjen yhteystietoja. Hän pyysi muita Twitter-käyttäjiä täydentämään listaa samankaltaisilla yhteystiedoilla, jotka voivat olla hyödyllisiä apua tarvitseville.

– En pyydä paljoa, mutta jos saan, ole lempeä sydämellesi tänään, hän kirjoitti.

Williams kuoli 11. elokuuta vuonna 2014. Hän menehtyi itsemurhaan. Williams oli kuollessaan 63-vuotias.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja