Ed Sheeran kertoo melkein tappaneensa Elton Johnin musiikkivideon kuvauksissa – "Se kauhu, joka kulki kehoni lävitse..."

3:14
Ed Sheeran Possen haastattelussa: mies on mieltynyt Suomeen.

Ed Sheeran kertoo "miltein tappaneensa" Elton Johnin miesten yhteisen kappaleen musiikkivideon kuvauksissa.

Laulaja Ed Sheeranin ja muusikko Elton Johnin yhteisen joulukappaleen kuvauksissa tapahtui melkoinen läheltä piti -tilanne, kertoo People.

Sheeran kertoi Apple Musicin Zane Lowelle, että Merry Christmas -kappaleen kuvauksissa parodioitiin useita brittiläisiä joulumusiikkivideoita.

– Kuvasimme juuri joulumusiikkivideon. Kuule kaveri. Melkein tapoin hänet (Elton John) kellon kanssa. Videolla on materiaalia minusta pukeutuneena ikään kuin seksikkääksi joulupukiksi ja potkaisen lahjaa, mutta lahjapaketin päällä oli iso metallinen kello, Sheeran kertoo.

Kun videomateriaalia oltiin hidastettu, siinä näkyy kuinka läheltä Johnin päätä kello oli lentänyt.

– Herranjumala, se kauhu, joka kulki kehoni lävitse kun se lensi ilmassa. Tämä musiikkivideo on villi. Parodioimme kaikkia parhaita brittiläisiä musiikkivideoita, jotka ovat tulleet ulos jouluna, Sheeran kertoo.

Miehet puhuvat puhelimessa oikeasti päivittäin

Sheeranin mukaan he jakavat joulukappaleesta tulleet tulot Johnin kanssa puoliksi ja lahjoittavat kumpikin osuutensa omaa sydäntään lähellä oleviin hyväntekeväisyyskohteisiin.

Johnin tapauksessa kohteena on todennäköisesti miehen oma Elton John AIDS Foundation, joka perustettiin vuonna 1992 ja joka pyrkii päättämään AIDS-epidemian maailmanlaajuisesti. Sheeran taas kertoo lahjoittavansa osuutensa Ed Sheeran Suffolk Music Foundationille, joka auttaa alle 18-vuotiaita paikallisia lapsia musiikkiharrastuksen pariin.

Sheeran ja John ovat hyviä ystäviä myös töiden ulkopuolella ja Sheeranin mukaan John myös soittelee hänelle päivittäin.

– Luulen, että ihmiset kuvittelevat minun liioittelevan ja valehtelevan kun sanon, että hän soittaa päivittäin. Hän soittaa minulle joka ikinen aamu. Vaikka puhelu kestäisi vain 10 sekuntia, joka ikinen aamu hän soittaa, Sheeran paljastaa.

Koko Merry Christmas -kappale sai Sheeranin mukaan alkunsa yhdestä tällaisesta päivittäisestä puhelinkeskustelusta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja