Drag-queen Jere Sivonen esittelee versionsa Paula Koivuniemestä – Talent-tuomarit eivät ole täysin vakuuttuneita

1:27

Talent Suomi jatkuu ja sunnuntaina 7.3. nähdään viides esikarsintajakso. Viidennessä jaksossa nähdään jälleen valomoimaisia talentteja. 

Talent Suomi -ohjelman viidennessä jaksossa nähdään jälleen upeita talentteja, jotka ovat tavoittelemassa omaa unelmaansa ja 30 000 euron voittopottia. Tuomarit Krista Siegfrids, Ernest Lawson, HP Parviainen sekä Jorma Uotinen päättävät, ketkä pääsevät jatkoon ja semifinaaliin. Juontaja Mikko Leppilampi on puolestaan kilpailijoiden tukena backstagella. 

Viidennessä esikarsinnassa nähdään drag-artisti Jere Sivosen versio Paula Koivuniemestä. Tuomarit eivät kuitenkaan täysin vakuutu esityksestä. He olisivat nähdä myös Sivosen muita esiintymispersoonia. Tuomareiden kommentit eivät kuitenkaan tunnu latistavan Kajaanista kotoisin olevaa 22-vuotiasta drag-artistia.

Jere Sivonen asuu Helsingissä ja on tehnyt päätyönään drag-show'ta jo viiden vuoden ajan. 

Jere muistaa kulkeneensa äitinsä korkokengissä jo neljävuotiaana. Samana vuonna hän näki tv:ssä drag-artisti Mega-Paulan, ja innostui tämän showsta niin, että ymmärsi löytäneensä oman juttunsa.

Jereä tukee hänen drag-urallaan eniten hänen äitinsä, sekä Mega-Paula, jonka kanssa Jere kahvittelee joka päivä. Ikimuistoisimpien esitystilanteiden joukosta löytyy muun muassa vierailuja Meiju Suvaksen, Virve Rostin ja Einin juhlakonserteissa. Jere nauttii drag-queenin urastaan ja kokee, että hänen elämäntehtävänsä on viihdyttää ihmisiä.

Talent Suomi sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Jakso on katsottavissa myös C Moresta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja