Mainos

Downeyn tilanne parantunut

Riverside County Superior Courtin tuomari Randall White sanoi tiistaina Robert Downey Jr:lle olevansa tyytyväinen huumeita käyttäneen näyttelijän kuntoutumisesta. Downey, joka on huumesyytteiden vuoksi pidätetty kahdesti vankilasta elokuussa 2000 vapautumisensa jälkeen, oli oikeudessa kuulusteltavana koeaikansa tilanneraportista. Downey on nyt aloittamassa uudelleen huumeiden käyttöön katkennutta elokuvauraansa.

Tuomari oli tyytyväinen raporttiin, jonka mukaan näyttelijä on pysytellyt erossa huumeista ja noudattanut vieroitushoitoa, jonka hän aloitti hänen viimeisimmän pidätyksensä jälkeen.

White käski Downeyn palata oikeuteen toiseen kuulusteluun 19. heinäkuuta, jonka jälkeen oikeus saataa hylätä syytteet. - Olen iloinen, kun näen sinun menestyvän, sanoi tuomari Downeylle. - Toivon, että kuntoutuksesta on sinulle jatkossakin hyötyä.

Downey vastasi vain "kiitos". Violettiin hainnahakapukuun, valkeaan paitaan ja raidalliseen kravattiin pukeutunut Downey ei sanonut mitään muuta koko oikeudenkäynnin aikana, eikä matkalla oikeuteen ja sieltä pois.

Downeyn asianajaja James Epstein kertoi jälkeenpäin toimittajalle hänen asiakkaansa olleen "kyllästymässä" elokuva-uraansa. Mutta ensi kuussa Downey aloittaa Mel Gibsonin tuotantoyhtiön elokuvan "The Singing Detective" kuvaukset.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja