Dereck Chisora päästeli höyryjä ilman suodatinta – haistatteli päin naamaa hölmistyneelle Kalle Sauerlandille

Nyrkkeilytähti Dereck Chisora kaappasi maanantaina Lontoossa järjestetyn lehdistötilaisuuden voimasanoja sisältäneillä kommenteillaan. 

Britti-iskijä kohtaa Joseph Parkerin 26. lokakuuta O2-areenalla Lontoossa. Hän sai kuitenkin kuulla hiljattain, että kyseinen kamppailu ei ole otteluillan päätapahtuma, vaan se kunnia menee kahden tappiottoman ylemmän kevytsarjalaisen Josh Taylorin ja Regis Prograisin MM-taistolle. 

Chisora kertoi mielipiteensä ratkaisusta Lontoossa maanantaina. Osansa saivat kuulla muun muassa promoottorit Eddie Hearn ja Kalle Sauerland

– Antakaa minulle pääottelu tai vetäydyn kortilta, Chisora latasi. 

– En myy O2-areenaa loppuun, jotta nämä kaksi voivat olla pääottelijoita. Te haluatte minun myyvän Lontoon illan loppuun ja sitten laitatte nämä pikkukaverit, joita kukaan ei tunne, pääotteluun ja ryöstätte minut. Minä olen pääottelussa tai sitten haluan lisää rahaa, väriläiskä jatkoi. 

Prograis yritti puolustaa itseään, mutta jäi Chisoran jyrän alle. 

– Älä edes aloita. Kukaan ei välitä sinusta, kukaan ei välitä pikkukavereista. Nyrkkeily kukoistaa raskaassa sarjassa, sen kärkikymmenikössä.

Chisora hiljensi myös Kalle Sauerlandin kesken tämän puheenvuoron. 

– Antaa näiden kaverien nyrkkeillä Glasgow'ssa, myydä ilta loppuun siellä. 

Hölmistynyt Sauerland tiedusteli, saako hän puhua loppuun. 

– Haista v***u, Chisora vastasi.  

– Minusta tuntuu, että panette minua ilman liukastetta, Chisora summasi purkauksensa ja poistui lopulta paikalta kesken tilaisuuden. 

Chisoran, 35, uran on uskottu jo moneen otteeseen olleen ohi, mutta voimanpesä on pysynyt huipulla näyttävillä tyrmäyksillään. Viimeksi Chisoran moukarin alle jäi puolalainen Artur Szpilka, reilu vuosi sitten hän nukutti toisen MM-haastajan Carlos Takamin

Dereck Chisoralla on aina ollut sana hallussa. Alla olevalla videolla maaliskuulta 2017 hän puhuu Robert Heleniuksen kanssa käytävästä uusintaottelusta, joka kuitenkin peruuntui. 

Chisora: Tulen Suomeen sotimaan, en leipomaan pannareita 6:39
Dereck Chisora maaliskuussa 2017: Tulen Suomeen sotimaan, en leipomaan pannareita.

Lue myös:

    Uusimmat