Mainos

Näyttelijä Della Reese menehtyi sunnuntaina – "Taivas on saanut aivan uuden enkelin"

Näyttelijä ja gospellaulaja Della Reese on kuollut 86-vuotiaana. 

Enkelin kosketus -draamasarjasta tuttu yhdysvaltalainen näyttelijätär Della Reese kuoli 86-vuotiaana sunnuntaina 19. marraskuuta. Reese kuoli kotonaan Los Angelesissa. 

Enkelin kosketus -sarjaa esitettiin vuosina 1994-2003. Ennen tätä Reese tunnettiin ensi kädessä laulajana, vaikka hänellä oli ollut muutamia sivurooleja erinäisissä tv-sarjoista. 

Reese oli kuitenkin todellinen uran uurtaja television puolella, sillä hän on ensimmäinen afroamerikkalainen nainen, joka juonsi omaa Della-nimistä talk-show'taan. Hän oli myös ensimmäinen tummaihoinen nainen, joka toimi vierasjuontajana Johnny Carsonin kanssa The Tonight Show -ohjelmassa.

Reesen näyttelijätoveri Roma Downey Enkelin kosketus -sarjasta kertoo lausunnossaan, että näyttelijä kuoli rauhallisesti kotonaan Los Angelesissa. 

– Elämällään ja työllään hän kosketti ja inspiroi miljoonien ihmisten elämää. Hän oli äiti minulle ja minulla oli etuoikeus työskennellä hänen rinnallaan vuosia. Taivas on saanut aivan uuden enkelin, Downey kertoi lausunnossaan. 

Lähde: The Washington Post​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.