Deittaileeko ystäväsi idioottia? Tee näin!

Moni nainen käy läpi vaiheen, jonka aikana seurustellaan miehen kanssa, joka ei vain osaa kohdella naistaan oikein. Jos tätä vaihetta käy läpi paras ystäväsi, haluat ehkä vihjaista hänelle, ettei uusi mies ole mieleesi.

Kun ystävä tapailee mielestäsi kammottavaa miestä, tekee mielesi ehkä kertoa suoraan, mitä tyypistä ajattelet. Valitettavasti bestiksesi saattaa asettua puolustuskannalle ja yllättäen sinä oletkin se, joka saa vihat niskaansa. Tässä vinkit, joiden avulla käsittelet vaikeaa tilannetta.

1. Käyttäydy sopivuuden rajoissa

Tehtäväsihän on suojella ystävääsi, joten ei ole liikaa, jos huomautat hänelle, että tämän miehellä on rumat kengät tai hän laittaa ystäväsi aina maksamaan kaiken. Bestiksesihän tykkää tyypistä, mikä naisten kielellä tietenkin tarkoittaa, että hän on sokea tämän vioille. Muista kuitenkin, että vaikka vihaisit kundia koko sydämestäsi, älä nolaa häntä julkisesti tai hauku päin naamaa. Jos miehen seura on yksinkertaisesti sietämätöntä, keskity tapaamaan ystävääsi tyttöjen illan merkeissä.

2. Muistuta hänta siitä, millainen hyvä suhde on

Jos ystävälläsi on ollut parempiakin suhteita, muistuta häntä siitä, kuinka hyvin ja eri tavalla asiat ovat olleet niiden hyvien tyyppien kanssa. Totta kai bestiksesi väittää olevansa nyt onnellisimmillaan, mutta jos hän jatkuvasti itkee olkaasi vasten, tiedät, ettei se ole totta.


3. Tärkein tehtäväsi on tukea

Mikään ei ole tärkeämpää kuin se, että tuet häntä surujen keskellä. Vaikka tuntuisi turhauttavalta seurata vierestä, kuinka hän toistaa virheitään, toivoisit itsekin hänen tukeaan samanlaisessa tilanteessa. Joskus vain pitää antaa ystävien tehdä omat virheensä.

4. Älä luule tietäväsi kaikkea

Muista, että tiedät vain osan totuudesta. Koko totuuden voivat tietää vain ystäväsi ja hänen miesystävänsä. Voihan olla, että he päätyvät naimisiinkin jonain päivänä. Jos näin ei kuitenkaan käy, ole hänen tukenaan. Äläkä ainakaan muistuta kaveriasi, että tiesit koko ajan, että niin kävisi.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja