David Beckham täytti 46 vuotta – Victoria-vaimon julkaisema otos sai fanit ällistymään: "Mitä hänen kasvoilleen on tapahtunut?"

Jalkapallolegenda David Beckhamin syntymäpäiväpotretti sai fanit ällistymään.

Jalkapallolegenda David Beckham vietti sunnuntaina syntymäpäiväänsä. 46 vuotta täyttänyt Beckham poseerasi juhlapäivän kunniaksi potretissa, joka sai tähden fanit hämmentymään Instagramissa. 

Victoria-vaimon Instagramissa julkaisemassa otoksessa muun muassa kuudesti Valioliiga-mestaruutta juhlinut tähti hymyilee kakun ja osittain omistamansa Inter Miami CF -joukkueen "pelikavereita" esittävien ilmalla täytettyjen figuurien kanssa.

– Synttäripoika David ja hänen joukkuekaverinsa. Hauskaa syntymäpäivää! vaimon onnitteluviesti kuului.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä

Kuvan kommenttikenttä täyttyi nopeasti onnentoivotuksista, mutta osa Beckhamin faneista kiinnitti huomionsa tähden muuttuneeseen olemukseen.

– Mitä hänen kasvoilleen on tapahtunut? Hän ei näytä lainkaan itseltään, useammassa kommentissa hämmästellään.

– Onko hänelle tehty kasvojenkohotus? osa arvuutteli.

– Hän näyttää nykyisin aivan Simon Cowellilta, eräs puolestaan analysoi viitaten musiikkimoguliin ja Idols-tuomariin, joka on ollut viime vuosina otsikoissa kovasti muuttuneen ulkonäkönsä takia.

Osa riensi kuitenkin puolustamaan idoliaan kauneusoperaatioihin liittyviltä spekuloinneilta.

– Ehkä hän vain näyttää tuolta, kun on juuri herännyt.

– Näyttää siltä, että hän on valvonut myöhään ja on hieman väsynyt, kuten kuka tahansa normaali ihminen. Jösses, jotkut ne jaksavat etsiä virheitä.

– Hän näyttää yhä vaan komeammalta.

Victoria ja David ovat olleet yhdessä vuodesta 1999 lähtien. Parilla on neljä lasta Brooklyn, 23, Romeo, 18, Cruz, 16 ja Harper Seven, 9.

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Myös esikoispoika Brooklyn julkaisi omalla Instagram-tilillään liudan vanhoja kuvia itsestään ja isästään.

– Hyvää syntymäpäivää maailman uskomattomimmalle isälle. Toivottavasti minusta tulee yhtä hyvä isä kuin sinusta. Rakastan sinua, Brooklyn kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat