Brooklyn Beckham ja Nicola-rakas valmistelevat avioehtoa – tulevan vaimon perhe pesee äveriäisyydessään mennen tullen jopa Beckhamit

1:06
Entinen futistähti David Beckham paljastaa: Tällaisia muistoja hänellä on Suomesta ja suomalaisista

Brooklyn Beckham ja tämän kihlattu Nicola Peltz valmistelevat The Sun -lehden mukaan avioehtoaan.

Kesällä kihlautuneet Brooklyn Beckham ja tämän näyttelijärakas Nicola Peltz ovat aikeissa avioitua todennäköisesti ensi vuoden puolella. Brittilehti The Sunin tietojen mukaan nuori pari valmistelee parhaillaan avioehtoa. Lehden lähde kertoo 21-vuotiaan Brooklynin ja 25-vuotiaan Nicolan päättäneen avioehdosta yksissä tuumin. Kihlaus julkistettiin heinäkuussa.

Entinen jalkapallotähti David Beckham ja muotisuunnittelija Victoria Beckham kuuluvat eittämättä Britannian äveriäimpiin perheisiin. Brittilehdistön mukaan julkkisparin omaisuuden arvioidaan olevan 335 miljoonaa puntaa, eli noin 370 miljoonaa euroa. 

Vanhempien kerrotaankin olevan mielissään avioehdosta, koska kaikilla aiemmin kovana naistenmiehenä tunnetun Brooklynin entisillä heiloilla tarkoitusperät eivät ole olleet täysin vilpittömät. 

– Hänellä on kokemusta tytöistä, jotka tahtovat epätoivoisesti tapailla häntä vain siksi, että hänen sukunimensä on Beckham. Siksi vanhemmat ovat iloisia siitä, että Nicola vaikuttaa rakastavan Brooklynia omana itsenään, The Sunille kerrotaan.

Sekä The Sun että toinen brittilehti Mirror huomauttavat, että tilanne on kuitenkin Nicolan kohdalla täysin erilainen. Morsiamen perhe pesee nimittäin äveriäisyydessään jopa Beckhamit. Nicolan isä, bisnesmoguli ja sijoittaja Nelson Peltz on nimittäin onnistunut haalimaan yli miljardin punnan omaisuuden.

Lisäksi Nicolalla on oma uransa. Näyttelijänä tunnettu kaunotar on tuttu Transformers-elokuvista.

– Hän ei tarvitse Brooklynin rahoja ja hänellä on oma, menestyksekäs ura, The Sunin lähde puhuu.

Beckham ja Peltz tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa Coachella-festareilla vuonna 2017. Pariskunnan rakkaustarina ei kuitenkaan alkanut siitä, vaan pari oli seurustellut tiettävästi vasta alle vuoden ennen kuin he julkistivat kihlauksensa heinäkuussa.

Brittilehtien mukaan suunnitelmissa on, että häitä vietetään kahdteen otteeseen: sekä Beckhamien tiluksilla Britanniassa että Peltzin vanhempien luona Floridassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja