Danielle haluaa alle vuoden ikäisestä tyttärestään mallin – muokkaa lapsen kuvia ja tekee yhteistyötä yritysten kanssa: "Alan luultavasti meikata häntä, kun hän on vuoden tai parin ikäinen"

0:24
Videolla kerrotaan Sadusta, joka julkaisee kehopositiivisia kuvia.

Danielle Wall käsittelee 11 kuukautta vanhan Isla-tyttärensä kuvat ja lataa ne sitten tytön Instagram-tilille. Danielle on päättänyt, että hänen tyttärestään tulee malli. Hän ei näe kuvien käsittelyssä mitään pahaa.

Yksinhuoltajaäiti Danielle Wall, 20, käsittelee 11 kuukauden ikäisen tyttärensä Islan kuvat ja julkaisee ne sitten sosiaalisessa mediassa. Danielle on perustanut tytölleen Instagram-tilin, jolla on yli 1100 seuraajaa.

Iso-Britannian Hampshiresta kotoisin oleva Danielle haluaa, että tyttö näyttää mahdollisimman hyvältä kuvissa, joissa tyttö mainostaa eri firmojen tuotteita.

"En niinkään parantele hänen ulkonäköään..."

The Sun -lehti kertoo, että Islalla on pieniä valkoisia luufinnejä. Ne ovat erittäin yleisiä pikkuvauvoilla. Nuo ”kauneusvirheet” Danielle siivoaa pois kuvankäsittelyohjelman avulla.

Danielle käyttää useita tunteja valokuvien työstämiseen. Hänen mielestään kuvien muokkaus ei ole mikään ihmeellinen asia. Hän kertoo, että tytöstä on hauskaa poseerata kuvissa erilaisissa asuissa.

– En niinkään parantele hänen ulkonäköään, vaan teen hänestä yritysten makuun ammattimaisemman näköisen, nainen kertoo News.com.au-sivustolle.

– En ole muokannut hänen ulkonäköään niinkään paljon.

Danielle lakkaa myös Islan kynnet. Ensi vuonna hän aikoo alkaa meikata tytärtään.

– Firmat ottavat joko yhteyttä minuun tai minä heihin yhteistyöehdotusten merkeissä. Tuemme pieniä yrityksiä ja vastineeksi saamme heiltä vaatteita ilmaiseksi. He tukevat meitä ja me heitä, mutta jotta kuvio toimisi, meidän pitää tarjota heille parhaita mahdollisia kuvia. Hän ei voi näyttää kuvissa räkänokalta.

Danielle kertoo, että kun Isla mainostaa eri brändien tuotteita, hän saa myös reiluja alennuksia tuotteiden hinnoista sekä myös paljon tavaraa ilmaiseksi.

– Kun ihmiset sanovat kassalla hänen nimensä, he saavat 10 prosenttia alennusta.

Äiti haluaa Islasta mallin

Daniellen mukaan Isla on mallitoimiston listoilla. Äidin tavoite onkin, että tyttärestä tulee malli.

– Hän on hyvin kuvauksellinen. Pikkuvikojen poistaminen on kuin muokkaisi kuvien valoisuutta. Firmat ovat iloisia, kun kuvat näyttävät ammattilaisen ottamilta eivätkä kännykkäkamerakuvilta.

Islalla on pian yksivuotissyntymäpäivä. Tulevina vuosina Danielle aikoo viedä tytön ”pienimuotoisiin” kauneushoitoihin.

– Saatan viedä hänet pedikyyriin ja manikyyriin. Mistä hän sitten pitääkään. Alan luultavasti meikata häntä, kun hän on vuoden tai parin ikäinen. Se on harmitonta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Osa-aikaisesti lastentarhassa työskentelevä Danielle kertoo, että Isla on ollut mukana myös erilaisissa juhlakulkueissa, joissa pukeudutaan eri aikakausien mukaisiin asuihin. Näihin rientoihin hankitut puvut ovat kuitenkin kalliita, mekko voi maksaa yli 200 puntaa.

– Se riippuu siitä, paljonko kimallusta asuun haluaa ja minkä kokoisen kostyymin hankkii. Islan mekon korsetissa on korukiviä. Laitan hänen korviinsa myös pienet, ikään kuin liimattavat korut. Myös kynsiin laitan hieman kimalletta, Danielle luettelee.

Ei välitä paheksunnasta

Danielle tietää, että jotkut ihmiset eivät hyväksy hänen toimintaansa. Kukaan ei kuitenkaan ole tullut sanomaan sitä hänelle päin naamaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kukaan ei kasvotusten ole vastustanut minua, mutta olen varma, että monet ajattelevat niin mielessään.

– Mutta Isla nauttii tästä. Jos hän haluaa vanhempana lopettaa tämän kaiken, hän voi tehdä niin. En ikinä pakottaisi häntä mihinkään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja