Äiti luuli ostaneensa lapselleen suloisen pandapuseron – kuvio olikin astetta härskimpi

Redditissä on herättänyt keskustelua ja huvittuneisuutta lapsille suunnattu vaaleanpunainen pandakuvioinen paita, jonka kuviot eivät ehkä sittenkään ole aivan lapsille sopivat. Aiheesta uutisoi myös brittilehti Mirror.

Ensinäkemältä vaaleanpunainen lasten pandakuvioinen paita on varmasti näyttänyt suloiselta. Ostopäätöstä ei kuitenkaan olisi ehkä kannattanut tehdä ilman tarkempaa tarkastelua…

Mirrorin mukaan kauhistunut äiti jakoi kuvat sosiaaliseen mediaan lapselleen ostamastaan paidasta huomattuaan, että puseron kuvio oli jotakin aivan muuta kuin hän oli ensin luullut.

Paitaan on kuvattu pandoja erilaisissa seksiasennoissa – ja kyllä, kuvan perusteella paita ehti olla jo lapsen päällä.

Katso myös alta video toisen äidin hupaisasta vaatemokasta! (Juttu jatkuu videon jälkeen.)


Tältä äidin ostama paita näytti:

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vallattomat pandat on kuvattu paitaan muun muassa lähetyssaarnaaja-, doggy style- ja cow girl -asennoissa. Redditiin ja sieltä BoredPandan sivuille jaettu kuva on sittemmin muuttunut viraaliksi sosiaalisessa mediassa.

"Tämä on kauhistuttavaa, mutta myös niin hauskaa"

Lapsille selkeästi sopimatonta paitaa on kuvailtu muun muassa "pandasutraksi".

– Olisin häpeissäni. En varmasti laittaisi sitä lapselleni, veisin sen suoraan takaisin kauppaan, eräs kommentoi.

– Voi luoja, tuo ei ole suloinen. Tämä on kauhistuttavaa, mutta myös niin hauskaa! Lapsi on todennäköisesti ollut jotenkin, että 'äiti, miksi paitani pandat satuttavat toisiaan', toinen kommentoi.

Redditissä ollaan arveltu, että kuvio oltaisiin tehty alun perin aikuisille vitsillä, ja joku toinen vaatevalmistaja olisi ostanut kankaan katsomatta kuviota sen tarkemmin.

Vastaavia vaatemokia on käynyt aiemminkin maailmalla. Esimerkiksi erään brittiläisäidin ostama paita ei sisältänyt niin kilttiä printtiä kuin äiti kuvitteli. Myös näissä joogatrikoissa on naurattanut eräs hävytön yksityiskohta.

Lähteet: Reddit, Mirror, BoredPanda

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja