Dallasin päävalmentajalta mykistäviä ylistyssanoja Miro Heiskasesta – "Paras, jota olen valmentanut"

6:51
Videolla kuvaa la-su-yön NHL-kierrokselta.

Dallas Starsin suomalaispuolustaja Miro Heiskanen on ehtinyt vajaassa kahdessa NHL-kaudessa hurmata esityksillään monet kiekkoihmiset. Nyt kehujien joukkoon on liittynyt Dallasin tuore päävalmentaja Rick Bowness.

Dallas varasi Heiskasen koko varaustilaisuuden kolmantena pelaajana vuonna 2017. Dallasin kannattajat ja organisaatio latoivat suomalaispuolustajan hartioille valtavia odotuksia, joita Heiskanen on nyt rapakon takana kovaa vauhtia lunastanut.

Vasta toista kauttaan Dallasin NHL-organisaatiossa pelaava Heiskanen on hurmannut monet upeilla ja ennakkoluulottomilla otteillaan. Kesken kauden apuvalmentajan tontilta päävalmentajaksi nostettu Rick Bowness on nähnyt valmennusurallaan monenlaisia lahjakkuuksia, mutta Heiskanen on ihan kärkipäätä.

– Olen valmentanut tässä liigassa yli 35 vuotta. Hän on paras nuori puolustaja, jota olen koskaan valmentanut 20 vuoden ikäisenä. Siis 20 vuoden iässä, Bowness painottaa Ruotsin Viasatille.

Bownessin mukaan on ilmiselvää, että Heiskanen voittaa uransa aikana parhaalle puolustajalle jaettavan Norris Trophyn.

– Hän tulee voittamaan Norris Trophyn. Kuinka monta? Kuka tietää, mutta Norris Trophy on kirjoitettu joka puolelle häneen, Dallasin päävalmentaja Rick Bowness kehuu. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja