Colin Farrellin raju tilitys: Aleksanteri-leffa oli täyttä p****a!

Irlantilaistähti Colin Farrell, 32, ei ole vieläkäään päässyt yli Aleksanteri-elokuvan pahasta floppauksesta lippuluukuilla.

Oliver Stonen vuonna 2004 ohjaama suurelokuva oli yksi vuosikymmenen alun isoimmista satsauksista. Elokuvan tekeminen maksoi yhteensä 121,3 miljoonaa euroa, mutta se toi rahaa takaisin vain 26,6 miljoonaa.

– Aleksanteri-elokuvan floppaus todella sattui. Monet ihmiset ovat sanoneet minulle, että mitä sinä huolit, saithan palkkasi. Mutta se todella sattui, Farrell tilitti Rooman elokuvajuhlilla tiistaina.

– Se oli floppi niin kriitikoiden silmissä kuin katsojienkin osalta – ihmiset eivät vain reagoineet elokuvaan mitenkään. Se oli elokuva, joka oli tehty massoille. Massat eivät nähneet sitä, eikä monikaan pitänyt siitä, ja se oli paskaa, todella paskaa, Farrell sanaili.

Seuraavana vuonna sekä Farrell että hänen kollegansa Angelina Jolie ja Val Kilmer saivat ehdokkuuden Razzie-palkintoihi. Razziet jaetaan vuoden surkeimmille elokuville ja roolisuorituksille.

– Otin sen todella raskaasti. Olin pettänyt lukuisia ihmisiä. Ja kesti todella kauan päästä sen yli, mies virnuili, vaikka selvästikin asia hiertää miestä vielä edelleen.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

    Uusimmat