Christoffer Strandberg on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa – tähden perheeltä hupaisa reaktio uutiseen

Christoffer Strandberg paljastaa, että ohjelmaan pääseminen oli hänen perheelleen suuri asia.

Putouksessa tv-katsojat hurmannut Christoffer Strandberg astelee tänä syksynä tanssiparketille, kun hänet nähdään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Strandbergin opettajana toimii Jutta Helenius.

Strandberg kertoo MTV Uutisille haaveilleensa ohjelmaan pääsemisestä, koska rakastaa haastaa itseään.

– Oli aivan päivänselvää, että lähden tähän heti, Strandberg kertoo.

Strandberg kertoo tanssineensa Teatterikorkeakoulussa jonkin verran. Hänellä on kokemusta myös musikaalissa esiintymisestä, sillä hänet nähtiin Helsingin kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalissa.

– Se ehkä antaa jonkinlaista valmiutta tiettyyn tyyliin, mutta ei toisaalta tue herkkää valssia. Paljon on oppimista, hän toteaa.

Strandberg on seurannut ohjelman aiempia kausia tiiviisti. Aiemmista tanssijoista hänen mieleensä ovat jääneet esimerkiksi Pirkko Mannola ja viime kaudella valloittanut Tuure Boelius.

Strandberg paljastaa, että ohjelmaan mukaan pääseminen oli suuri asia myös hänen perheelleen.

– Vanhemmat olivat tosi ylpeitä, kun pääsin Putoukseen ja pärjäsin siellä, mutta se oli vain yksi työ muiden joukossa. Kun kerroin, että olen mukana TTK:ssa, he sanoivat, että nyt poika olet perillä. Tämä oli näköjään se juttu, hän nauraa.

Jutta Heleniuksen saaminen opettajaksi on Strandbergille unelmien täyttymys. Hän kertoo toivoneensa etukäteen, että saisi parikseen juuri Heleniuksen.

– Uskon, että hän osaa vaatia ja puskea minua oman mukavuusalueeni yli.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat