Christoffer Strandberg sai puhelun, joka nosti tunteet totaalisesti pintaan: "Melkein pääsi pienen pojan kyyneleet"

Christoffer Strandberg tähdittää Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa.

Putouksesta ja Helsingin Kaupunginteatterin Kinky Boots -musikaalista suomalaisten supersuosikiksi nousseella näyttelijä Christoffer Strandbergillä, 29, on edessään kiireinen syksy, sillä hän on mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Kun Strandbergille soitettiin ja häntä pyydettiin mukaan ohjelmaan, ei hän miettinyt sekuntiakaan, sillä tanssilla on aina ollut erityissija miehen sydämessä. Silti hommaan ryhtyminen jännittää: näyttelijä tietää, että koreografiat eivät jää hänelle mieleen nopeasti, ja epäilemättä muitakin haasteita on matkan varrella luvassa.

"Jutta on sekä rauhaa että pursuavaa iloa"

Kaikkein eniten tunteet nousivat näyttelijällä kuitenkin pintaan, kun hän kuuli, kenet saisi ohjelmassa parikseen. Strandberg tanssii Jutta Heleniuksen kanssa.

– Melkein pääsi pienen pojan kyyneleet, kun kuulin, kuka opettajani on! Jutta on sekä rauhaa että pursuavaa iloa, ja olen aina ihaillut häntä, Strandberg riemuitsee.

Fanitus on molemminpuolista. Jutta on seurannut Strandbergin uraa jo pitkään, ja hehkuttaa herraa uskomattoman monipuoliseksi esiintyjäksi, jonka myötä myös opettaja pääsee haastamaan itsensä. 

Jotain mullistavaa on varmasti luvassa. Sen lupaa myös Strandberg, joka antaa samalla kyynelvaroituksen. Tunteita ei ole ollut tapana peitellä missään, ei edes tanssiparketilla.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin 22.9. klo 19.30 alkaen. 

Lue myös:

    Uusimmat