Christianin tunteenpurkauksista tuli yllätyshitti – maalin väriä arvaileva mies piristää koronakurimuksen keskellä: "Pääasiallinen ilonlähteeni on tämä tyyppi"

Christianin videoista tuli yllätyshitti netissä. Maalin väriä arvaileva ja ilosta hihkuva mies piristää koronakurimuksen keskellä.

Christian Hullilla on erikoinen harrastus: mies julkaisee TikTok-videoita, joissa tuijottaa maalisävyjä sekoittavaa konetta ja yrittää arvata, mikä sävy koneesta seuraavaksi ilmaantuu. Koomikko Christianin ilo värisävyjen ilmestyessä onkin nyt kiinnittänyt huomion esimerkiksi Twitterissä.

Jäi koukkuun maalinarvausvideoiden tekemiseen

Christianin maalivideoita on katsottu jo miljoonia kertoja. Videoillaan mies pohtii, millaisia sävyjä maalipohjaan pudotetut värit voisivat tuottaa. Aluksi Christian otti vain osa #guessthepaint-värinarvauspeliin, jonka oli sattumalta nähnyt, mutta hän innostui lopulta maalivideoista liikaakin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– En voi lakata tekemästä näitä! Tämä lamauttaa elämäni. TikTokini on nyt vain minua arvailemassa maalien värejä, mies voivotteli videoillaan.

Kun purkki avataan, Christian hihkuu tai nauraa

Kun purkki lopulta avataan, Christian reagoi hihkuen, nauraen ja selvästi hämmästyen.

– En voi lopettaa. Tämä on niin addiktoivaa, hän totesi toisella videolla maalisävyä miettiessään.

"Pääasiallinen ilonlähteeni on tämä tyyppi"

Christianin aito innostus maalien suhteen valloitti pian muutkin netinkäyttäjät, ja esimerkiksi Rebecca Jennings jakoi miehen tuotoksia eteenpäin.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Pääasiallinen ilonlähteeni on tämä tyyppi, joka raivokkaasti arvailee, minkä väristä maalista tulee, Rebecca kirjoitti Twitterissä.

Pian sadat tuhannet ihmiset olivat tykänneet tästäkin julkaisusta ja ilmaantuneet suitsuttamaan Christiania.

– Hän on niin sitoutunut tuohon tunnetasolla, Russell Brandom kehuu.

– Rakastan häntä, Joseph Longo julisti.

– Tämä oli niin hauskaa ja tervehenkistä. Olen koukussa, Aaron Nadell sanoo.

Videoiden viehättävyyden syy koronapandemia?

Rebecca piti suosion osasyynä koronapandemia-aikaa.

– Tapaa, jolla tämä räjähti käsiin kirjaimellisesti 20 minuutissa, pitäisi tutkia jossain akateemisessa tutkimuksessa siitä, miten epätoivoisesti tarvitsemmekaan nyt jotakin edes etäisesti ihastuttavaa juuri nyt, Rebecca totesi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat