Catherinen nakukuvista ongelmia usealle taholle?

Cambridgen herttuatar Catherine Middletonista julkaistut nakukuvat aiheuttavat päänvaivaa muillekin kuin ranskalaiselle Closer-lehdelle.

Ranskalainen Closer-lehti julkaisi loppuviikolla salaa otetut kuvat, jotka otettiin prinssi Williamin ja Catherine Middletonin Ranskan-loman aikana. Kuvissa nähdään Middleton ilman bikinien yläosaa. Tietojen mukaan kuvat on napattu usean sadan metrin päästä pariskunnan lomakohteesta.

Britannian kuningashuone haastaa ranskalaislehden oikeuteen kuvien julkaisun takia. Closer-lehden päätoimittajan mukaan lehdellä on hallussaan kuvia, jotka ovat julkaistuja kuvia huomattavasti intiimimpiä. Uusia kuvia ei ole kutienkaan julkaistu.

Oikeustoimista huolimatta Closerin italialainen sisarlehti Chi aikoo julkaista Middletonin nakukuvat alkuviikolla. Chi-lehden maanantaina ilmestyvässä numerossa on lehden tiedottaja Carmen Mugionen mukaan jopa 26 sivun kuvapaketti herttuaparin Ranskan-lomasta. Jää nähtäväksi haastaako herttuapari italialaislehdenkin oikeuteen yksityisyyden loukkaamisesta.

Britanniassa mediatalot ovat kritisoineet ranskalaislehden toimintaa, eivätkä muut mediat ole julkaissut Middletonin nakukuvia kuvatarjonnasta huolimatta. The Sun -lehden mukaan yksikään itseään arvostava media ei koske kuviin pitkällä tikullakaan.

Middletonin alastonkuvat julkaissut Closer-lehti saattaa aiheuttaa ongelmia myös brittiläiselle Bauer Medialle, joka on lisensoinut Closer-tuotemerkin käytön ranskalaislehdelle. Bauer Media on tuominnut Middletonin nakukuvien julkaisun ja ranskalaislehteä vaaditaan poistamaan nakukuvat lehden verkkosivuilta, eikä kuvia saa julkaista enää muuallakaan.

– Pahoittelemme yksityisyyttä loukkaavien kuvien julkaisemista. Meillä ei ole mitään määräysvaltaa ranskalaisen Closerin toimituksellisiin päätöksiin, Bauer Media pahoittelee tiedotteessaan.

LUE MYÖS:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat