Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lapset eivät todennäköisesti osallistu prinssi Philipin hautajaisiin

13:10
Suurlähettiläs muistelee: Tällainen prinssi Philip oli – "Tämä tulee olemaan todella vaikeaa kuningattarelle"

Asiantuntija uskoo, että ilman koronarajoituksiakin perheen pienimmäiset eivät osallistuisi hautajaisiin. 

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kolmen lapsen ei odoteta osallistuvan prinssi Philipin hautajaisiin, kertoo The Sun -lehti.

Lauantaina 17. huhtikuuta Windsorin linnassa järjestettäviin hautajaisiin on kutsuttu ainoastaan 30 henkilöä koronarajoitusten vuoksi. Prinssi Philipin muistoa kunnioittaen järjestetään myös kahdeksan minuutin kestoinen kulkue.

Telegraph-lehden mukaan herttuapariskunnan lapsien Georgen, 7, Charlotten, 5, ja kaksivuotiaan Louisin katsotaan olevan liian nuoria osallistumaan kulkueeseen, jossa kävellään jalkaisin.

Kerrotaan, että lasten poissaolo vapauttaa kolme paikkaa vanhemmille sukulaisille, jotka tunsivat kuningatar Elisabetin miehen vuosikymmenien ajan.

– Jopa normaalina aikana Cambridgen lapsia olisi todennäköisesti pidetty liian nuorina osallistumaan, toteaa Joe Little Majesty-lehdestä.

Läheisille, jotka ei pääse osallistumaan fyysisesti tilaisuuteen järjestetään livestriimi, johon he saavat tunnukset. Uskotaan, että kyseessä on kuitenkin täysin sama lähetys, mitä BBC ja ITV käyttävät, mutta ilman suoria kommentteja.

Prinssi Harryn puoliso  herttuatar Meghanei osallistu hautajaisiin fyysisesti, sillä hän ei voi matkustaa raskauden takia.

MTV Uutiset seuraa prinssi Philipin hautajaisia koko päivän  lauantaina 17. huhtikuuta.

Kuninkaalliset hautajaiset MTV Uutiset Livessä

– Noin klo 12 vieraana kuninkaallisasiantuntija Satu Jaatinen

– Erikoislähetys prinssi Philipin hautajaisista alkaa klo 16.20

Lähetyksessä on mukana ex-kansanedustaja Pertti Salolainen, joka tapasi Edinburghin herttuan lukuisia kertoja toimiessaan Lontoossa Suomen suurlähettiläänä vuodet 1996-2000. Mukana myös MTV Uutisten viihdetoimittaja Katja Lintunen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja