Prinssi Louis täytti 4 vuotta – juhlasankari ilakoi herttuatar Catherinen upeissa otoksissa rannalla

Prinssi Louis ilakoi syntymäpäiväkuvissaan rannalla.

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen kuopus prinssi Louis täytti lauantaina 4 vuotta.

Ylpeät vanhemmat juhlistivat merkkipäivää julkaisemalla neljä uutta kuvaa valloittavan hymyn omaavasta pikkuprinssistä. Kuvissa prinssi Louis leikkii hiekkarannalla. Perheen tavaksi on vakiintunut se, että herttuatar kuvaa lastensa syntymäpäiväkuvat itse.

Lokaatiokaan ei ole sattumaa, sillä viisihenkinen perhe vierailee usein Pohjois-Norfolkin rannoilla, jotka sijaitsevat lyhyen ajomatkan päässä heidän Anmer Hall -kodistaan. Viime vuonna William ja Kate jakoivat suloisen videon, jossa lapset kiipeivät hiekkadyyneille ja paahtoivat vaahtokarkkeja nuotiossa.

Silmiinpistävää kuvissa on myös se, kuinka paljon Louis muistuttaa veljeään prinssi Georgea, 8, ja siskoaan prinsessa Charlottea, 6.

Viime vuonna prinssi Louisin syntymäpäivä osui hänen ensimmäisellen esikouluviikkolleen. Tuolloin prinssi hymyili kantaen reppuaan ja poseeraten punaisen pyöränsä päällä ennen ensimmäistä päiväänsä Lontoon Willcocks Nursery Schoolissa. Kyseessä on sama koulu, jota isosisko prinsessa Charlotte kävi.

Prinssi Louis on kruununperimysjärjestyksessä viidentenä isoisänsä, isänsä ja sisarustensa jälkeen. Hallitseva kuningatar Elisabet nousi valtaan 70 vuotta sitten: 

Näin Elisabet nousi kuningattareksi 70 vuotta sitten 2:50

Lue myös:

    Uusimmat