Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen lapset edustivat ensimmäistä kertaa punaisella matolla – prinsessalta suorasukainen ele isänsä puheelle

Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa 0:54
Vastasyntyneen lapsen isä prinssi William oli nukahtaa kirkossa

Prinssi Williamin koskettava puhe ei sykähdyttänyt perheen pienimpiä. 

Prinssi William varasti show`n perheensä kanssa, kun he saapuivat Lontoossa sijaitsevaan Palladium-teatteriin katsomaan pantomiimi teatteriesitystä.

Cambridgen herttuaparilla oli mukanaan heidän lapsensa, prinssi George, 7, prinsessa Charlotte, 5, ja kaksi vuotias prinssi Louis. He kulkivat rinta rinnan vanhempiensa vieressä. On tiettävästi ensimmäinen kerta, kun pikkukuninkaalliset edustavat punaisella matolla. 

38-vuotias prinssi William piti puheen esityksen päätteeksi. Hän korosti kiitollisuutta niitä kohtaan, jotka ovat työskennelleet ja tehneet elämässään uhrauksia koronaviruksen voittamiseksi.

Pikkukuninkaalliset olivat kuitenkin kiinnostuneet sen aikana aivan muusta kuin isänsä puheesta. Nuorimmainen, prinssi Louis istui äitinsä, herttuatar Catherinen sylissä ja osoitteli kimaltelevaa discopalloa katon rajassa.

Prinsessa Charlotte ei ollut nähtävästi vaikuttunut isänsä puheesta, sillä prinssin saapuessa takaisin aitioon pikkuneiti peitti kasvonsa, joka viestitti kiusaantumisesta.

Catherine ja William ovat kiertäneet nyt kolmen päivän ajan Iso-Britanniassa kiittämässä kansalaisia taistelusta koronavirusta vastaan.

Lue myös:

    Uusimmat