Cannesin elokuvajuhlien seksikkäimmät tyylit, katso kuvat!

Cannesin elokuvajuhlat Ranskassa ovat niin elokuvien, kuin muodinkin juhlaa. Katso säväyttävät, seksikkäät ja suloiset asukokonaisuudet.

Bright Star -elokuvaansa mainostamassa ollut Eva Longoria Parker oli ensi kertaa Cannesissa ja hän jäi varmasti monien mieleen. Näyttelijättären yllä nähtiin huikea silkkiorganzapuku Versacelta.

Espanjalaisnäyttelijä Eugenia Silva nähtiin mainostamassa Up-animaatiofilmiä.

Seurapiirikaunotar Paris Hilton osallistui myös leffafestareille, mutta ei sentään ehdokkaana. Naisen seurana juhlimassa nähtiin baseball-pelaaja, poikaystävä Doug Reinhardt.

Muotisuunnittelija Roberto Cavallin juhliin tämän veneelle laulaja Mariah Carey oli sonnustautunut tietenkin Cavallin mekkoon. Mukana aviomies Nick Cannon.

Myöhemmin nainen nähtiin huikean sateenvarjon kanssa punaisella matolla.

Näyttelijä Elizabeth Banks osallistui elokuvajuhlien avajaisiltaan Giorgio Armani Privé -malliston puvussa ja Chopardin jalokivissä. Bollywoodin suurin naistähti Aishwarya Rai säteili punaisella matolla Roberto Cavalli Couture -malliston asussa.

Italialaistähti Martina Stella oli Cannesissa mainostamassa Ischian musiikkijuhlia, mutta olisivat kuvaajat varmasti muutoinkin huomioneet upean vaaleaverikön.

Brittinäyttelijä Rachel Weisz oli lumoava ilmestys Christian Diorin smaragdinvihreässä sifonki-puvussa. Puku oli Valentinon muotihuoneelta.

Huippumalli Helena Houdovan iltapuvussa oli antelias dekoltee.

Lost-tähti Evangeline Lily valitsi Valentinon näyttävät iltapuvun ensimmäiselle Cannes-visiitilleen. Lilly promotoi Vengeance-elokuvaansa.

Laulaja Lilon poseeraus punaisella matolla oli varmasti yksi juhlien ikimuistoisimmista.

Israelilaismalli Hofit Golan ja näyttelijä Phoebe Price pistivät parastaan Wilhelm & Karl Maybach -säätiön julkkispokeriturnaukseen osallistuessaan.

Näyttelijä Sean Pennin puoliso Robin Wright Penn oli mainostamassa juhlilla loppuvuodesta ensi-iltansa saavaa jouluelokuvaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat