Cameron Diaz kertoo: Tällaista oli näytellä Jude Law'n kanssa

Torstaina 19.4. AVAlla nähdään romanttinen komedia Holiday, jota tähdittävät Hollywood-suosikit Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet ja Jack Black. Diaz kertoo haastattelussa, millaista oli tehdä romanttisia kohtauksia Jude Law'n kanssa.

Romanttista Holiday-komediaa tähdittävä Cameron Diaz paljastaa Paul Fischerin haastattelussa taustoja AVAlla nähtävästä elokuvasta. Diaz on urallaan tähdittänyt lukuisia romanttisia komedioita, mutta pitää niitä kaikkia silti erilaisina. Haastattelun uutisoi muun muassa Femail.com.au-sivusto.

– Se, mitä rakastan tässä elokuvassa ja miksi sitä oli niin mukavaa tehdä, oli ohjaaja Nancy Myersin ansiota. Hänellä oli niin selvä visio, ja kun jokin on niin selkeää ja suoraan edessäsi ja sinulla on mahtavia kollegoita, kuten Jude ja Nancy, kaikki on kiinni kemiasta. Tärkeintä on tehdä oikea elokuva oikeiden ihmisten kanssa, Diaz painottaa.

Millaista oli tehdä romanttisia kohtauksia Law'n kanssa, kun Diaz oli itse parisuhteessa?

– Se oli hassu ja outo asia. En aio sanoa, ettei ollut. Näyttelijä sitoutuu tiettyihin tunteisiin elokuvaa ja tarinan kerrontaa varten. Olemme tarinankertojia. Olen varma, että joka toinen näyttelijä vastaa, että aluksi on epämukavaa ajatella olevansa intiimisti sellaisen henkilön kanssa, jonka kanssa ei ole oikeasti intiimisti.

– Mutta minä näyttelen ja se on minun työni, siihen liittyy tietty ammattilaistaso, joka on pakollinen sellaisessa työssä. Olet huoneessa 50 ihmisen kanssa ja kamera käy. Ihmisten täytyy uskoa, että välillämme on jotain, vaikka ei olekaan. Joillekin ihmisille näin on varmasti käynytkin, mutta ei minulle. Me näyttelemme. Jude Law on mahtava tyyppi tällaisissa asioissa. Kate (Winslet) ja minä juttelimme asiasta ja hän sanoi, että hän (Jude) on niin ammattimainen, että se ei ole outoa. Hän on todella kunnioittava ja ammattilainen. Hän on paras henkilö, jonka kanssa tällaista voi tehdä, Diaz hehkuttaa.

Holiday 19.4. kello 21.00 AVA-kanavalla

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja