Brutaali video: Anthony Joshualta säälimätön tyrmäysisku – lihasvuori kaatui kuin puu

Nyrkkeilyn supertähti Anthony Joshua otti komean tyrmäysvoiton Francis Ngannousta lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa. 

Joshuan ja Ngannoun välinen kohtaaminen oli osa Saudi-Arabiassa järjestetettyä "Knockout Chaos" -nyrkkeilytapahtumaa. Kaksikko oli vastakkain illan pääottelussa. Ngannou on vaihtanut vasta viime vuonna vapaaottelusta nyrkkeilyn pariin. Kamerunilais-ranskalainen oli pahoissa vaikeuksissa Joshuaa vastaan.

Lopullinen tyrmäys nähtiin jo ottelun toisessa erässä. Ngannou oli pudonnut kolmesti maihin, kunnes kehätuomari keskeytti ottelun. Ngannou makasi pitkään maissa viimeisen iskun jälkeen ja sai lisähappea, kun lopulta pääsi ylös. 

– Raskaassa sarjassa tarvitsee vain yhden osuman. Pyrin pääsemään eteenpäin joka päivä ja yritän ottaa kaiken irti loppu-urastani. En nyrkkeile enää viiden vuoden kuluttua. Opin kuitenkin edelleen ja olen nälkäinen, 34-vuotias Joshua sanoi ottelun jälkeen.

Joshualla on nyt kasassa 31 ottelusta 28 voittoa, joista 25 on tullut tyrmäyksellä. Ngannoulla ottelu oli toinen nyrkkeilyn saralla. Hän hävisi viime syksynä Tyson Furylle tuomariston päätöksellä.

Katso tyrmäys alta. Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Lue myös:

    Uusimmat