Brother Christmas: "Kiristäjä halusi minulta 100 000 euroa"

Negatiivisen julkisuuden kohteeksi joutunut Brother Christmas kertoi illan Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa, että häntä kiristettiin tuntuvalla rahasummalla.

Illan EVS-ohjelman vieraaksi tullut Ari Koponen eli Brother Christmas kertoi, että häntä kiristettiin Facebook-viestien paljastamisella, mikäli hän ei antaisi rahaa. Facebook-viesteissä Koponen käyttää rasistista kieltä ja puhuu halventavasti toisesta työntekijästä ja cp-vammaisista.

– Kuinka paljon hän halusi rahaa? Veitola kysyi.

– 100 000 euroa, Brother Christmas vastasi.

Brother Christmas kertoi, että hän ei suostunut kiristäjän vaatimukseen eikä hän tiedä varmasti, kuka häneltä kiristi rahaa. 

Lisäksi Koponen kertoi, että negatiivinen julkisuus on käynyt hänen terveydelleen.

– Voin aika huonosti tällä hetkellä. Kuuden viikon aikana painoa on lähtenyt 20 kiloa. Kävin viime viikolla lääkärissä, jossa sain pitkää sairaslomaa ja lääkitystä masennukseen ja unen saamiseen. Tämä ottaa todella koville.

Ari Koponen kertoo, että perhe on auttanut häntä jaksamaan.

– On tässä ollut todella synkkiäkin ajatuksia, mutta onneksi läheiset ihmiset ovat siinä ja perhe on tukena, he ovat kumminkin se tärkein, Koponen kertoo ohjelmassa.

Kirjoitusten lisäksi Brother Christmasia on epäilty rahankäyttöön liittyvistä epäselvyyksistä, jonka vuoksi yhdistys tarkistutti kirjanpitonsa. Eilen uutisoitiin, että myös poliisi aikoo tutkia kirjanpitoa.

Lue myös:

    Uusimmat