Britneyn oudot vaatimukset: Haluaa valita itse konserttikuvat, lehdet raivona

Tällä hetkellä Tukholmassa levyään äänittävä Britney Spears saapuu torstaina Suomeen ja silloin nähdään, suostuuko yksikään media neidon outoihin vaatimuksiin kuvien suhteen.

Torstai-iltana Helsingin Hartwall Areenalla konsertoivan Britneyn kiertueella useat mediat ovat kieltäytyneet allekirjoittamasta sopimusta, jossa määritellään, että konsertissa otettuihin kuviin on yllättäen oikeus Britney Spearsilla!

Poikkeuksellinen sopimus ehdottaa, että neitoa saisi kuvata konsertissa, mutta hän itse saisi valita kuvat ja että konserttikuvia saisi käyttää vain 30 päivän ajan kuvienottohetkestä. Verkkomedioille kuvauslupia ei irronnut lainkaan.

Ruotsissa useat mediat ovat päättivät boikotoida neidon konserttia oudon sopimuksen vuoksi ja tänään julkaistuissa jutuissa onkin paparazzikuvia vain Britneystä kaupungilla eikä yhtään sanaa eilisestä Globenin konsertista.

Ex-mies mukana kiertueella

Vain muutaman tunnin torstaina Suomessa viettävä megastara pitää Tukholmaa asemapaikkanaan Pohjois-Euroopan kiertueella, hän tekee myös Venäjän keikkansa Ruotsista käsin.

Britneyn pojat Sean Preston ja Jayden James ovat myös mukana kiertueella samoin kuin ex-aviomies Kevin Federline ja tämän uusi tyttöystävä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat