Britney Spears: Enää en välitä, mitä minusta juorutaan

Maaliskuussa uuden levyn julkaiseva Britney Spears haluaa median keskittyvän hänen musiikkiinsa, eikä tähden menneiden ongelmien puimiseen.

Lukuisien hittibiisien äiti Britney Spears on kärsinyt muutaman vuoden melko kivisestä tiestä menetettyään kahden pienen poikansa huoltajuuden vuonna 2008 kieltäydyttyään luovuttamasta heitä sovitun tapaamisen päätteeksi ex-miehelleen Kevin Federlinelle. Laulaja joutui sairaalaan kahdesti kuussa ja hänen isänsä joutui hoitamaan tähden henkilökohtaisia ja taloudellisia asioita.

Spears julkaisee uuden albuminsa Femme Fatalen myöhemmin tässä kuussa. Hän on ilmoittanut, että mikäli tulevissa haastatteluissa tullaan utelemaan hänen yksityiselämästä, keskustelut loppuvat lyhyeen.

– Ei ole mitään sanottavaa. Annan musiikkini puhua puolestani. Olen jättänyt taakseni kaiken sen (iltapäivälehtien juoruilun). Yritän jättää kaikki sellaiset uutiset vähemmälle huomiolle ja olla välittämättä mitä kukaan minusta kirjoittaa lehdissä tai netissä. Olen oppinut pysymään aina rehellisenä itselleni, enkä anna muiden ihmisten sanomisten muuttaa itseäni. Tämän asian oppiminen vei minulta kauan, Spears kertoo V Magazine -lehdelle.

Spears toteaa, ettei häntä harmittaisi luopua julkisesta persoonastaan, jos valokeilassa oleminen alkaa tuntua painostavalta.

– Olisin silloin kokopäiväinen äiti, mikä olisi upeaa. Tulisin kaipaamaan fanejani ja heidän rakkauttaan eniten, mutta en tulisi todellakaan kaipaamaan sitä, että minusta räpsitään kuvia, minne ikinä menenkin. Nuorempana oli helpompi päästää ihmisiä lähelle, mutta kun minusta tuli äiti, halusin enemmän yksityisyyttä itselleni ja lapsilleni, Spears kertoo.

Lisää tähdestä:

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja