Bradley Cooperin ero sai fanit spekuloimaan – nähdäänkö Lady Gaga seuraavaksi käsipuolessa?

Bradley Cooperin ja Irina Shaykin ero on pistänyt A Star Is Born -elokuvan fanit mietteliäiksi.

Bradley Cooper ja Irina Shayk ovat eronneet. Pari oli yhdessä neljän vuoden ajan ja heillä on myös yksi yhteinen lapsi. Parin tytär Lea De Seine syntyi maaliskuussa 2017. The Sun -lehdelle puhunut lähde paljasti, etteivät parin välit ole olleet hyvät viimeiseen pariin kuukauteen.

Yhdeksi eron syyksi on epäilty Lady Gagaa, jonka kanssa Cooper tähditti pääosaaA Star Is Born-elokuvassa. Parin välillä nähty kemia käynnisti romanssihuhut, jotka yltyivät entuudestaan heidän esiintyessään Oscar-gaalassa. Tilannetta ei liiemmin helpottanut se, että Lady Gaga erosi kihlatustaan Christian Carinosta helmikuussa.

Lady Gaga on aikaisemmin kiistänyt romanssihuhut, mutta fanit eivät ole lakanneet haaveilemasta. Cooperin ero onkin otettu Twitterissä ilolla vastaan. Parin yhdessäolosta haaveilevat Twitter-käyttäjät ovat julkaisseet kuvia, joissa vihjaillaan parin yhteisestä tulevaisuudesta.

– Bradley Cooper ja Lady Gaga ovat molemmat sinkkuja neljä kuukautta sen jälkeen, kun he harrastivat seksiä silmillään, Twitterissä vihjaillaan.

– Bradley Coope ja Lady Gaga ovat sinkkuja samaan aikaan. Antakaa minun katsoa kun hyppäätte suhteeseen. Tähtipari on syntynyt, Twitterissä vihjaillaan viitaten A Star Is Born -elokuvan nimeen.

– Lady Gaga huomattuaan, että Bradley Cooper on eronnut, Twitterissä julkaistun kuvaparin yhteydessö kirjoitellaan.

Lähde: BuzzFeed

Lue myös:

    Uusimmat