Anna Abreu poseeraa aurinkoisena tuoreessa kuvassa – kertoo avoimesti vaikeuksistaan: "Muistutus kaikille"

Laulaja Anna Abreu poseeraa kirjoitti Instagram-tililleen tunteikkaan päivityksen.

Anna Abreu julkaisi vastikään Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteydessä hän julkaisi tunteikkaan tekstin. Abreu muistuttaa siitä, että vaikka hänen kasvoillaan nähdään usein leveä hymy, on hänelläkin paljon huonoja päiviä.

– Tiiättekö niitä päiviä kun on kiva olla elossa? Tänään on sellainen. Mä vaikutan ehkä aika iloiselta tyypiltä, mut oikeesti mun tunteet menee about koko ajan vuoristorataa ja oon joko super haipeissa jostain tai sit masentaa kaikki ihan huolella ja tuntuu et koko maailma kaatuu päälle, Abreu kertoo.

Abreu kertoo avoimesti siitä, kuinka raadollinen musiikkiala tuntuu hänestä välillä hyvin raskaalta.

– Oon erittäin herkkä tyyppi, jolle tää musa-ala ei aina tee hyvää, vaikka laulamista, luomista ja esiintymistä rakastankin yli kaiken. En kyllä oikeesti usko, että ainakaan julkisuus ja sen (ja tämän alan) tuoma paine voi tehdä kellekään hyvää, mut sitä vaan joutuu kestää tässä työssä. Niin ristiriitaista. Pitää koittaa muistaa, että vaikka tänään ahdistaisi, huomenna voi tuntua, että elämä onki ihan jees. Semmonen spontaani muistutus kaikille. Ei mul muuta, Abreu päättää tekstinsä.

Lue myös:

    Uusimmat