Blogihelmiä: Saudi Arabian salattua sinkkuelämää

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Häämatkalla purjeveneessä

Matka jatkuu kohti Tahitia:

"Papeete on kuin mikä tahansa isohko kaupunki: meluisa, ruuhkainen, täynnä kauppoja, baareja ja ravintoloita. Liikennekulttuuri on kuitenkin hyvin huomaavaista, autot pysähtyvät heti nähdessään jalankulkijan kadun varressa epäröivän, ylittääkö vai ei. "

Stilissima

Muotiblogissa haistellaan tulevia trendejä:

"Sain juuri vinon pinon kutsuja eri häämessuille ympäri Eurooppaa. Valmistajat lähettävät nyt kutsuja, joissa on muutama fiilistelykuva mukana ja joista voi vähän päätellä mitä tulee muotiin. Jokaisella valmistajalla näyttää olevan isompaa helmaa, kiiltävää organzaa, valtavasti kirjailuja ja muhkeampia pitsejä."

Valokuvia

Kuvaaja on ottanut upean raskauskuvan odottavasta äidistä:

"Annalle, joka kävi masukuvauksissa on syntynyt tyttö. Lämpimät onnittelut tuoreelle äidille!"

Uuden tuulen leidisurf

Vuodenaika saa fiiliksen kohoamaan:

"Vaihdoin kulkupelin bussikyydistä fillarin selkään - ja kas kummaa, mieli on päivä päivältä aurinkoisempi, oli sää melkein millainen hyvänsä! On se niin todettava, että pienelläkin liikkumisella elämänlaatu paranee suurin sykäyksin."

Lukupiiri

Laura luki Riadin tytöt -kirjan. Kirja tarjosi Saudi Arabian salattua sinkkuelämää:

"Tarina imaisee välittömästi mukaansa ja se tunkeutui jopa uniin. Lukukokemus oli yhtä ahmimista, kun teki mieli koko ajan tietää, mitä henkilöille käy seuraavaksi."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat