Mainos

Blogihelmiä: Kosinta riidan päätteeksi

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Sopivassa suhteessa

Ruokablogisti päätyi traktorinäyttelyyn. Ja taas hän tarjoaa maistuvan ruokaohjeen:

"Rankan työviikon jälkeen olin vain onnellinen, kun miehen käsi tarrasi omaani, dieselin katkuisessa helteessä. ”Näyttää lupaavalta. Tähän vielä jotain miehen suun makuista ruokaa, niin minua saattaa lykästää”, ajattelin ja irrottelin reisiltäni hien liimaamia noloshortseja."

Kavioliitossa russin kanssa

Blogisti kirjoittaa elämästä gottlanninrussponin kanssa:

"Niinhän se taas kävi että kun päätin viedä ponin ajelulle ja eikös se ukkoskuuro iske siinä vaiheessa kun ollaan lenkin vähän alle puolivälissä. Onneks siinä vaiheessa vasta sato pikkusen vettä, vasta tallin pihassa rupes tulemaan kaatamalla vettä ja sitten sitä tulikin siihen malliin ettei eteensä meinannut nähdä."

Pienempi kuin kolme (<3)

Blogisti muistuttaa, että aina kosinta ei ole romanttinen. Heillä kosinta tapahtui riidan päätteeksi:

"Tarina ei ole mikään hehkeä, olimme puhuneet kihlautuvamme ehkä puolen vuoden päästä, kun mies yhden riidan jälkeen kysyi solukämpässäni että haetaanko huomenna kihlasormukset Itiksestä . Ei mitenkään super-romanttista. Lopulta olen kehitellyt hieman kaunistelevamman version, jossa mies vain yhtäkkiä heittää kysymyksen. Ei mitään riitaa, mutta ei erityisen romanttistakaan."

Lukupiiri

Maarit luki kirjan näyttelijä Marlene Dietrichistä:

"Tähtien elämänkerroilla on tapana olla siirappisia ylistyslauluja elämää suuremmista ihmisistä. Donald Spoton henkilökuva näyttelijä Marlene Dietrichistä on kaikkea muuta. Marlene Dietrich - Sininen enkeli maalaa kuvan töykeästä ja manipuloivasta naisesta, joka elämän loppupuolellaan alkoholisoitui ja linnoittautui kotiinsa tapaamatta enää ystäviään. "

Stilissima

Blogisti on löytänyt täydellisen tekstiilisuojan:

"Olen jo pidemmän aikaa etsinyt värjättyihin kenkiin sopivinta suojaa ja epäilen vahvasti, että olen löytänyt sen. Vastedes vannon tämän tekstiilisuojan nimeen. Se suojasi onnistuneesti sekä värjätyt kenkäni että laukkuni Gaalaillan shamppanjaosumista, pienestä sadekuurosta ja hikoilusta huolimatta (ulkona oli reilusti yli 30 astetta lämmintä, sisällä vielä enemmän). Väri on yhä täydellinen ja satiinin pinta hohtava ja pehmeä."

Runola

Blogissa arvotaan nimikkokoru:

"Lähettämällä sähköpostin osoitteeseen runola@gmail.com osallistut oman nimikkorunon arvontaan. Minusta olisi perin mukava ottaa haaste vastaan ja nähdä millainen runo Sinusta syntyy."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.