Bloggaajan koskettava teksti leviää internetissä: "Lakatkaa sanomasta että lapset pilaavat vartalon"

Tokiossa asuva bloggaaja Ntima Preusser on herättänyt huomiota kirjoituksellaan raskauden ja äitiyden tuomista muutoksista. 

We Seek Joy -blogin kirjoittaja Ntima Preusser on herättänyt tänään huomiota kirjoituksellaan äitiyden muutoksista kehossaan. 

– Ennen raskautta minulle sanottiin ettei lapsia kannata hankkia, koska ne pilaavat vartalon, Preusser kirjoittaa blogissaan. 

Neljä kuukautta raskauden jälkeen Preusser päätti kirjoittaa aiheesta blogiinsa. Tekstissään hän vetoaa naisiin ja pyytää, että lopettaisimme moiset puheet. 

Ntima Preusser perheensä kanssa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

– Silmieni ympärillä on tummat rinkulat ja siinä, missä napani oli ennen on nyt pieni laakso. Teini-ikäinen minäni tuskin tunnistaisi lantiotani, minulla on venymäjälkiä keskivartalossani ja vatsani roikkuu, koska olen kerran ollut liian pieni kantamaan kaiken sen rakkauden, joka sisälläni on kasvanut, Preusser kirjoitta ja jatkaa:

Preusser muistuttaa että muutokset kertovat oman tarinansa. Jos kuva ei näy,voit katsoa sen täältä. 

– Ymmärrättekö näiden muutosten merkityksen? Jokainen raaja, sormi, varvas – jopa hänen sydämensä, on kehittynyt oman sydämeni lähellä. Nuo jäljet ovat kaikki, mitä minulla on jäljellä siitä hetkestä, kun olimme kerran yhtä, emme erillisiä olentoja. Miten voisin hävetä niitä?

Bloggaajan kirjoitus julkaistiin myös Good-verkkolehden sivuilla. Lue myös:

    Uusimmat