Mainos

Bjarne Kallis Räsäsen homopuheista: Välillä lipsahtaa

Kristillisdemokraatit käsittelevät puheenjohtajansa Päivi Räsäsen homo-puheita eduskuntaryhmän kokouksessa torstaina.

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja Bjarne Kallis allekirjoittaa Räsäsen kielteisen kannan avioliittolain muutokseen. Kallis huomauttaa, että puolueen virallisena kantana on se, että avioliitto on tarkoitettu miehen ja naisen väliseksi instituutioksi.

Ajankohtaisen kakkosen homoillasta alkunsa saanut valtava joukkopako kirkosta on yllättänyt Kalliksen.

- Kyllä tämä on todellakin yllättänyt, mutta enemmän yllätti se, että Päivi Räsäsestä on tehty syyllinen siihen, että näin suuri joukko on eronnut kirkosta. Räsänen edusti homoillassa puoluetta poliitikkona ja tilaisuudessa oli myös kirkon edustajia läsnä.

Sen sijaan Räsäsen ohjelmassa esittämät kommentit siitä, että homoseksuaalin tulisi pidättäytyä seksistä, eivät kuulu puolueen Kalliksen mukaan viralliseen kantaan, vaan nämä puheet menevät Räsäsen omaan piikkiin.

- Seksistä pidättäytymisestä ei tietenkään poliittinen puolue tee mitään päätöksiä yhtä vähän kuin että puolue yllyttäisi seksiin. Sellaisia asioita ei tarvitse tuollaiseen keskusteluun ottaa mukaan, mutta jos joskus lipsahtaa, niin onko se nyt niin suuri vaara? Tämä menee tietenkin asianomaisen henkilön piikkiin, Kallis toteaa.

(MTV3)

Katso Eeva Lehtimäen juttu:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.