Mainos

Berlusconin "hienostuneilla illallisilla" paljaita rintoja ja sukuelinten koskettelua

Italian pääministerin Silvio Berlusconin järjestämissä ”bunga-bunga” –juhlissa oli kyse kaikkea muuta kuin hienostuneista illallisista, vakuuttavat kaksi erääseen kyseisiin tilaisuuksiin osallistunutta todistajaa.

Berlusconi itse on toistuvasti vakuuttanut, että kymmeniäkin tyttöjä keränneet juhlat ovat olleet elegantteja tilaisuuksia, joissa ei ole tehty mitään sopimatonta.

Ambra Battilana ja Chiara Danese kertovat kuitenkin toista. He olivat 18-vuotiaita osallistuessaan illanviettoon pääministerin huvilalla viime vuoden elokuussa.

Italialaisen La Repubblica –lehden haastattelema kaksikko kertoo olleensa juhlissa Berlusconin omistamalla televisiokanavalla työskentelevän johtajan Emilio Feden kutsusta. Battilana ja Danese sanovat tulleensa kutsutuiksi Berlusconin tilaisuuteen sen jälkeen, kun he olivat olleet koe-esiintymisessä kyseisen tv-kanavan säätytöiksi.

Battilanan ja Danesen mukaan Berlusconi lahjoitti aluksi kaikille paikalla olleille noin 15 tytölle sormukset, joiden pääministeri väitti olevan kuuluisan jalokiviliikkeen Tiffanyn mallistoa. Illan varsinainen luonne alkoi selvitä illallisen aikana pääministerin alettua kertoa pöytäseurueelleen roiseja vitsejä.

Seuraavaksi todistajat kertovat Berlusconi ottaneen esiin suurella peniksellä varustetun patsaan.

–Patsas oli suurin piirtein puolen litran vesipullon kokoinen ja sen penis oli muuhun kokoon nähden suhteettoman suuri. Berlusconi kierrätti patsasta meidän tyttöjen keskuudessa ja pyysi meitä suutelemaan sen elintä. Jotkut tytöt tekivät niin ja imitoivat myös harrastavansa suuseksiä. Jotkut myös hieroivat patsasta paljaita rintojaan vasten. Kaikki nauroivat. Minä ja Ambra emme osallistuneet kyseiseen leikkiin ja meitä yllätti se, että paikalla oli myös Berlusconin tyttöystäväkseen esittelemä Roberta Bonasia, Chiara Danese sanoo lehdessä.

Patsasepisodin jälkeen juhlien luonne muuttuikin täysin, Battilana ja Danese kertovat. Heidän mukaansa monet tytöistä nousivat suutelemaan pääministeriä ja tarjoamaan hänelle paljaita rintojaan.

–He myös koskettelivat Berlusconin sukuelimiä ja antoivat hänen kosketella itseään. Tytöt kutsuivat Berlusconia Isukiksi (it. Papi) ja Berlusconi tyttöjä ”Minun tytöikseni, minun lapsukaisikseni”. Tätä jatkui, kunnes selvästi tyytyväinen pääministeri kysyi ”Oletteko valmiit bunga-bungaan”, johon kaikki tytöt kiljuivat ”Kyllä”, Danese muistelee.

Seuraavaksi seurue siirtyi huvilassa olevaan diskoon, joka oli varustettu lap dance -tangolla.

–Kun kävelimme sinne, meidän jälkeemme tullut Berlusconi kosketteli takapuoliamme, Battilana kuvaa illan tapahtumia.

Kaksikon kertoman mukaan tanssilattialla nähtiin varsin paljastavia esityksiä ja osa tytöistä oli myös pukeutunut strip-tease –hengen mukaisesti.

Kun Battilana ja Chiarese tässä vaiheessa halusivat poistua paikalta, teki Fede heillä selväksi, että työpaikasta oli turha haaveilla.

–Jos haluatte lähteä, selvä. Mutta älkää kuvitelkokaan, että teistä voisi tulla säätyttöjä tai Miss Italioita, he kertovat Feden tylyttäneen.

Italian pääministeriä vastaan alkoi viime viikolla oikeudenkäynti, jossa Berlusconia epäillään seksin ostamisesta alaikäiseltä. Juttua käsitellään seuraavan kerran toukokuun lopulla.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.