Bebe Rexha avautuu itkuisella videolla painoon liittyvistä ulkonäköpaineistaan – somekansalta sataa tukea: "Numerot ovat vain numeroita"

Laulaja Bebe Rexha kertoi rehellisellä somevideolla painoon liittyvistä epävarmuuksistaan.

Yhdysvaltalaislaulaja Bebe Rexha kertoi hiljattain rehellisellä somevideolla kokemistaan painoon liittyvistä ulkonäköpaineista ja epävarmuuksista.

Rexha aloittaa videopalvelu TikTokiin ladatun videonsa kertoen tietävänsä, että joulun aikaan kaikkien tulisi olla onnellisia ja iloita vapaista ja että hän tekee itsekin niin. Tavallaan.

– Luulen, että olen painavin, mitä olen koskaan ollut. Punnitsin itseni juuri, enkä tunne mukavaksi jakaa painoani, koska tunnen oloni noloksi, laulaja kertoo ääni särkyen.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Rexha jatkaa kertoen, ettei kyse ole vain vaa’an näyttämästä numerosta, vaan että hän tuntee olonsa inhottavaksi omassa kropassaan. Hän sanoo tämän olevan syy sille, ettei ole postannut viime aikoina somekanavilleen yhtä aktiivisesti kuin normaalisti.

Rexha on puhunut julkisuudessa kehopositiivisuuden puolesta ja pyrkinyt normalisoimaan kaiken kokoisia ja näköisiä vartaloita.

Laulaja sivuaa TikTok-videollaan aikaisempia kehopositiivisuutta alleviivaavia kommenttejaan ja kertoo, ettei tiedä, kuinka auttaa ja rakastaa itseään.

Rexhan videon kommenttikenttä on täyttynyt kannustavista kommenteista. Moni kiittelee laulajaa siitä, että hän jakaa tuntemuksiaan rehellisesti huolimatta siitä, että on julkisuudenhenkilö.

– Tämä on luultavasti aidoin julkkiksen tekemä postaus, jonka olen koskaan nähnyt, yksi TikTok-käyttäjä kommentoi.

– Numerot ovat vain numeroita, älä anna niiden vaikuttaa mielenterveyteesi. Olet todella upea sisältä ja ulkoa, sinä pystyt tähän, toinen kannustaa.

– Olet upea minkä kokoisena tahansa, kolmas kehuu.

Joulu voi olla vaikeaa aikaa

Rexha ei ole ainoa ihminen, jonka ulkonäköön ja painoon liittyvät epävarmuudet nostavat päätään joulun alla.

Joulu ja siihen olennaisesti liittyvät jouluruoat saavat monet ihmiset pohtimaan painoaan ja tuntemaan syyllisyyttä herkuttelusta. Tämä voi tehdä joulusta vaikeaa aikaa etenkin syömishäiriöstä kärsiville ja siitä toipuville sekä muille kehonkuvansa kanssa kamppaileville.

Muun muassa Syömishäiriöliitto jakaa vuosittain tietoa jouluruokarauhasta ja siitä, miten syömiseen joulun alla ja yleisesti tulisi suhtautua.

MTV Uutiset listasi joulun alla asioita, joita joulupöydässä ei tulisi koskaan sanoa. Pääset lukemaan uutisen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja