Jada Pinkett Smith avoimena hiustenlähdöstään: "Tätä minun on jo hieman hankalampi piilottaa"

1:32
Näyttelijä Will Smith kertoo avioliitostaan Jada Pinkett Smithin kanssa.

Jada Pinkett Smith ei aio yrittää peitellä kaljuja läikkiä päälaellaan.

Näyttelijä Jada Pinkett Smith jakoi poikkeuksellisen rehellisen ja intiimin videon Instagram-tililleen. Videolla nainen paljastaa, että hiustenlähtö, josta hän on kärsinyt jo vuosia on tullut siihen pisteeseen, että hänen päälaellaan on kalju kohta.

Pinkett Smith ei aio kuitenkaan missään nimessä vaipua epätoivoon hiustenlähdön vuoksi vaan ennemminkin ottaa sen ilolla vastaan.

"Oli pelottavaa kun se alkoi"

Pinkett Smith on aikaisemmin kertonut sairastavansa alopesiaa, joka on autoimmuunisairaus. Alopesiassa tulehdus hyökkää karvatuppiin, minkä seurauksena hiuksia lähtee runsaasti ja päälaelle voi ilmestyä kaljuja läikkiä. Terveyskirjaston mukaan karvan aihe ei kuitenkaan tuhoudu, vaan karva voi lähteä kasvamaan uudelleen tulehduksen väistyessä.

Instagram-tililleen jakamassa videosssa Pinkett Smith toteaa, että tässä kohtaa hän ei voi kuin nauraa, samalla kun vetää sormeaan päälaen keskellä olevaa kaljua viivaa pitkin. 

– Tähän ilmestyi tällainen ja tätä minun on jo hieman hankalampi piilottaa. Joten ajattelin jakaa sen teidän kaikkien kanssa, jotta teidän ei tarvitse kysellä siitä, Pinkett Smith toteaa videolla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näyttelijä kertoo, ettei aio kuitenkaan vaipua asian tiimoilta epätoivoon vaan pikemminkin korostaa uutta puoltaan. Pinkett Smith lupailee tehdä itselleen strassikivistä kruunun kaljun viivan kohdalle.

Pinkett Smith avautui hiustenlähtöongelmastaan jo vuonna 2018 Red Table Talk -keskusteluohjelmassa.

– Oli pelottavaa kun se alkoi. Olin suihkussa yhtenä päivänä ja yhtäkkiä minulla olikin kädet täynnä omia hiuksiani ja ajattelin "Hyvä luoja, kaljuunnunko minä?", Pinkett Smith kertoi.

Nainen löysi kuitenkin lopulta hoidon, joka pysäytti hiustenlähdön osittain. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja