Beata Leppilampi hehkuu vauvaonnea: "On tyytyväinen vauva ja tyytyväiset vanhemmat"

2:43
Beata Leppilampi kertoi viime vuonna MTV Uutisille nauttivansa uudesta työstään taitoluisteluvalmentajana

Beata Leppilampi saapui Tanssii Tähtien Kanssa -yleisöön. 

Juontaja Mikko Leppilammen ja hänen vaimonsa, ex-taitoluistelija Beata Leppilammen poika syntyi tasan kuukausi sitten. Onnellinen äiti saapui vauvakuplastaan Tanssii Tähtien Kanssa -sarjan kuudenteen suoraan lähetykseen 10. lokakuuta.

Hän kertoo MTV Uutisten haastattelussa elämän muuttuneen paljon pienokaisen syntymän jälkeen. 

– Samalla on ihana, kun sen tuntuu niin luonnolliselta. Kaikki on mennyt tosi hyvin. On tyytyväinen vauva ja tyytyväiset vanhemmat. Isovanhemmat ovat kaikki viimein päässeet tapaamaan. Mun isi tuli juuri Kanadasta saakka moikkaamaan ensimmäistä lastenlastaan. On ollut ihana tällainen vauvakupla, Beata kuvailee. 

Hän kertoo viime viikolla käyneensä Mikon kanssa elokuvissa ja nyt on toinen ilta, kun on erossa pienokaisesta. 

– Joka kerta on vähän vaikeaa lähteä sieltä kotoa, mutta tää on pari tuntia ja juuri saatiin vauva nukkumaan. Hyvällä tuurilla se nukkuu ja herää kun tullaan takas, hän miettii. 

Luisteluvalmentajana työskentelevä Beata kertoo aikovansa nauttia nyt tulevat kuukaudet arjesta vauvan kanssa. 

– Hallille tarkoituksena olisi palata puolen vuoden päästä. Eli ainakin kuusi kuukautta ihan vaan nautiskelisin vauvatuoksusta.

Leppilampien vauvan syntymistä jännitettiin Tanssii Tähtien Kanssa -lähetyksessä syyskuun alkupuolella, kun ohjelmaa juontava Leppilampi kertoi studioyleisölle, että lähtö synnytykseen saattaa koittaa kesken lähetyksen. Lopulta pienokainen syntyi syyskuun 7. päivä.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja