BB-Nikoa uhataan alastonkuvien paljastamisella

Big Brotherista tutuksi tullut Niko Saarinen sai viikonloppuna ihmeellisen viestin. Nikolta kysyttiin mitä pitäisi tehdä alastonkuvilla, jotka on otettu ennen miehen kuuluisuutta.

Niko kirjoitti blogissaan saaneensa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä useita yhteydenottoja vieraalta mieheltä. Niko kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille, ettei aluksi ajatellut tapauksessa olevan mitään normaalia viikonloppua kummempaa.

– Minulle soitetaan aina viikonloppuisin, kun ihmiset ovat humalassa. En itse vastaa tuntemattomiin numeroihin itse, vaan usein sen tekevät ystäväni, Niko toteaa.

Pian Nikon matkapuhelimeen tuli viesti, jossa kerrottiin, että soittajalla on hallussaan alastonkuvia Nikosta ennen Big Brother -ohjelmaa. Viestin lähettäjä tiedusteli hämmentävästi Nikon mielipidettä asiaan. Samassa viestissä lähettäjä kertoi, että voisi laittaa kuvat eniten maksavalle lehdelle.

– Onhan se kiva kysyä minulta, että mihin lehteen myisi nämä kuvat, Niko naurahtaa pohtien.

– En usko, että hänellä on minusta kuvia, mutta ei sitä voi tietää. Saattaa olla että hän vain halusi julkisuutta tai että kirjoitan hänestä blogiini.

Niko: Asian jatkuessa menen poliisille

MTV3-kanavalla chat-juontajanakin toimiva Niko kirjoitti asiasta blogiinsa, jotta saisi tukea asialle ja ajatuksia siitä, miten pitäisi toimia.

– En ole varma täyttääkö tämä kiristämisen merkit. Mutta jos tämä jatkuu, niin menen heti poliisin juttusille. Onhan tuo pelottavaa ja sairastakin, Niko toteaa.

Kummallinen yhteydenotto ei kuitenkaan huoleta Nikoa eikä hän anna mahdollisten alastonkuvien stressta.

– Ei mua kiinnosta. Jos tahdon, niin mä näen itseni alasti peilistäkin.

(MTV3–HANNE KAUTTO)

Lue myös:

    Uusimmat