Bayern-joukkuekaverien väitetty tappelu poikkeuksellista sorttia – Antti Niemi: "Joku todella pahasti vialla"

Antti Niemi kommentoi Bayernin pukukoppikohua: "Joku saa olla todella pahasti vialla, että joukkuetoveria aletaan lyömään" 0:38
Antti Niemi kommentoi Bayernin pukukoppikohua: "Joku saa olla todella pahasti vialla, että joukkuetoveria aletaan lyömään."

C Moren jalkapalloasiantuntija Antti Niemi pohtii jonkin olevan "todella pahasti vialla", kun Bayern Münchenin Sadio Mané löi joukkuekaveri Leroy Sanéa väitetysti kasvoihin.

Saksalaislehti Bild uutisoi keskiviikkona, että Bayernin joukkuetoverit joutuivat erottamaan Manén ja Sanén toisistaan fyysiseksi käyneen yhteenoton vuoksi. Manén väitetään lyöneen Sanéa pukukopissa kasvoihin tiistaina käydyn Manchester City -ottelun jälkeen.

Mané oli Bildin mukaan turhautunut siihen, miten hänelle ottelun aikana puhuttiin. Sané antoi Manélle voimakkaan sanallisen palautteen hieman ennen pelin loppua, kun kaksikon ajatukset menivät ristiin, Sanén syöttö jäi liikaa taakse ja syöttö katkaistiin (video alla).

Syöttö ei osunut kohteeseen – Leroy Sanelta vihainen palaute Sadio Manelle 0:16
Video: Leroy Sané antoi raivoisan palautteen Sadio Manélle tiistain Mestarien liiga -ottelussa.

Pitkän jalkapallouran tehnyt Antti Niemi ei muista koskaan tapahtuneen joukkuetoverien välisiä fyysisiä tappeluita.

– Joku saa olla todella pahasti vialla, että joukkuetoveria aletaan lyömään, jos nämä (väitteet) pitävät paikkansa niin kuin ilmeisesti pitävät, C Moren asiantuntijana toimiva Niemi kommentoi.

Niemi tuumi myös, että Bayernin valmennuksella on "ison pohdinnan ja palaverin paikka" asian mahdollisimman nopeaksi käsittelemiseksi.

Niemen perkaus on kuunneltavissa ylälaidan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat