Erling Haaland tainnutti Bayernin – yllätti ensin, tarjoili City-faneille vielä lisää nannaa

City jyskyttää Bayernia vastaan: Erling Haaland sivaltaa isännät 3–0-johtoon 1:23
Katsokaa, mikä loppusinetti ottelulle – Erling Haaland viimeisteli Manchester Citylle 3–0.

Manchester Cityn Erling Haaland oli tainnuttamassa Bayern Müncheniä jalkapallon Mestarien liigan puolivälierien ensimmäisessä osaottelussa. Norjalaistähti sekä alusti että viimeisteli yhden maalin, kun City jyskytti 3–0-kotivoittoon ja otti vahvan otteen otteluparista.

City siirtyi huippujoukkueiden ottelussa keulille tunnustelevan alun jälkeen 27. minuutilla. Näyttävän osuman ampui vasemmalla jalallaan silmiähivelevällä, kierteisellä kudilla keskikenttäpelaaja Rodri (video alla).

"Herranjestas, mikä laukaus" – Manchester City unelmavedolla johtoon huippuottelussa 1:23
Katso Manchester Cityn Rodrin upea maali rangaistusalueen rajan takaa tästä.

C Moren selostaja Lauri Kottonen arveli Erling Haalandin yllättäneen lukuisat katsojat, kun hän ei 70. minuutilla ampunutkaan paikassa, jossa moni olisi häneltä voinut vetoa odottaa. Norjalaistähti sen sijaan jakoi nappikeskityksen, ja Bernardo Silva kiitti puskemalla siitä Cityn toisen maalin (video alla).

Haalandin keskitys nappiin, Silva viimeistelee – City lisää johtoaan 1:35
Erling Haaland jakoi millintarkan keskityksen, josta Bernardo Silvan oli mukava puskea pallo rysään.

Haaland löi vain kuutisen minuuttia myöhemmin ottelulle naulan päättämällä Cityn komean kuvion. Norjalainen karkasi vartijoiltaan ja iski pallon häkkiin vapaana miehenä maalin edustalta.

Ihastele Haalandin tekemä ottelun päätösmaali ylälaidan videolta.

Toisessa tiistai-iltana pelatussa Mestarien liigan puolivälieräavauksessa Inter päihitti Benfican vieraissa 2–0.

Interin 51. minuutilla syntyneessä maalissa kaikki meni C Moren selostajan Tuomas Virkkusen sanoin "aika täydellisesti nappiin". Alessandro Bastoni keskitti ja Nicolo Barella jatkoi päällään pallon pömpeliin (video alla).

Inter iski keulille Portugalissa: "Kaikki meni aika täydellisesti nappiin" 1:08
Tätä Interin voittomaalia kelpaa ihastella.

Romelu Lukaku viimeisteli Interin toisen maalin loppuminuuteilla rangaistuspotkusta.

Inter isännöi Benficaa ja Bayern Cityä ensi viikon keskiviikkona toisissa osaotteluissa.

Huomenna keskiviikkona tahkotaan puolivälierien ensimmäiset osaottelut ottelupareissa AC Milan – Napoli ja Real Madrid – Chelsea.