AVAn huhtikuun elokuvissa elämä tarjoilee yllätyksiä

Epäonni vaihtuu onneksi, normaali arki muistinmenetykseksi ja yksinäisyys rakkaudeksi AVA-kanavan huhtikuun elokuvissa. Torstai-iltojen elokuvapaikalla nähdään elämän yllättäviä käänteitä, joita käsitellään niin ranskalaiselokuvissa kuin Hollywoodinkin otteella. Elokuvissa hurmaavat muun muassa Kate Winslet, Cameron Diaz ja Mentalististakin tuttu Simon Baker.

AVA Elokuva: Ennen kuin huomaatkaan to 5.4. klo 21

Ennen kuin huomaatkaan on herkullinen ranskalaiskomedia, jossa Murphyn laki kumoutuu - ainakin hetkeksi. Pankkiiri Francois elää vastoinkäymisten sävyttämää elämää, jossa pomo piinaa, vaimo on kyllästynyt ja haluaa erota ja kaiken kruunaa espressokeittimen hajoaminen. Epäonnen kuorruttama elämä muuttuu kuin taikaiskusta seuraavana aamuna. Francois saa eteensä täydellisen kahvikupillisen, kuuntelee töissä pomonsa vuolasta anteeksipyyntöä ja tapaa kahvilassa kauniin naisen. Yllättäen myös vaimo vaikuttaa taas kiinnostuneelta miehestään. Francois nauttii onnen muuttumisesta ja aikoo ottaa siitä kaiken irti. Mutta miten kauan kaikki pysyy näin hyvällä tolalla?

Alkuperäinen nimi: Du jour au lendemain. Ohjaaja: Philippe Le Guay, Ranska 2006. Pääosissa: Benoît Poelvoorde, Bernard Bloch, Anne Consigny, Constance Dollé, Anne Le Ny.

AVA Elokuva: Täydellinen poikaystävä to 12.4. klo 21

Draamakomedia kertoo Julian Rossi -nimisestä miehestä, joka herää sairaalassa muistinsa menettäneenä. Hänellä ei ole mitään muistikuvia tapahtumista, joiden seurauksena hän vaipui koomaan uuden vuoden aattona. Oliko hän onnettomuudessa tai joutuiko väkivallan kohteeksi? Julian joutuu pohtimaan monia asioita, kuten kuka oikeastaan on kaunis Marléne, joka väittää olevansa hänen tyttöystävänsä? Entä missä on Anna, hänen oikea tyttöystävänsä? Ja miksi Julian on jättänyt työnsä tutkivana toimittajana? Onneksi Julian voi turvata ongelmissa parhaaseen ystäväänsä Lucakseen.

Alkuperäinen nimi: Un ami parfait. Ohjaaja: Francis Girod, Ranska 2006. Pääosissa: Antoine de Caunes, Jean-Pierre Lorit, Carole Bouquet, Martina Gedeck.

AVA Elokuva: Holiday to 19.4. klo 21

Kaksi toisilleen tuntematonta, elämäänsä kyllästynyttä naista on täydellisen irtioton tarpeessa. Ratkaisu on vain klikkauksen päässä, sillä etsiessään joululomakohdetta he löytävät toisensa verkkosivulta, jossa ihmiset tarjoutuvat vaihtamaan asuntojaan sovituksi ajaksi. Rikas ja menestynyt kalifornialainen Amanda (Cameron Diaz) ei muista milloin on viimeksi vuodattanut kyyneleitä, mutta saako hyppy tuntemattomaan Surreyn maalaismaisemiin tunteet taas pintaan? Epätoivoisesti varatun miehen perään haikaileva Iris (Kate Winslet) puolestaan löytää uusilta kotikonnuilta ystävän, jonka seurassa huolet ja yksinäisyys haihtuvat. Molemmat naiset löytävät lomalla rinnalleen mukavan miehen, mutta mitä tehdä sitten, kun naisten on määrä palata takaisin kotiin?

Alkuperäinen nimi: Holiday. Ohjaaja: Nancy Meyers, USA 2006. Pääosissa: Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black, Eli Wallach, Edward Burns.

AVA Elokuva: Something New - Vaihtelu virkistää to 26.4. klo 21

Romanttinen draama kuvaa rakastamisen vaikeutta silloin, kun kaksi erilaista maailmaa kohtaa. Kenya on uralleen omistautunut ammattilainen, joka kohtaa juhlissa maisema-arkkitehti Brianin. Tummaihoinen Kenya ei aluksi katsele valkoihoista Briania sillä silmällä, mutta suostuu kuitenkin treffeille. Pian kumpikin on toisesta hullaantunut, mutta Kenyan perhe ja ystäväpiiri protestoi ja yrittää löytää Kenialle mielestään sopivamman miehen.

Alkuperäinen nimi: Something New. Ohjaaja: Sanaa Hamri, USA 2006. Pääosissa: Simon Baker, Sanaa Lathan, Blair Underwood, Alfre Woodard, Mike Epps.

AVA Elokuvat torstaisin klo 21 alkaen!

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja